dijous, 21 de febrer del 2008

PRADELL FS - ALFORJA FS ( 4 - 2 )

Partit jugat el dissabte 16 de Febrer a les 19.00h al Pavelló Municipal de Falset en un partit que es presenava a priori molt díficil pels alforgencs.

Crónica:

Primera part;

Els visitants, davant de la dura visita al camp del Pradell, es van mostrar molt concentrats desde el primer minut del partit, en què una gran defensa i el contraatac serien les seves armes principals. Als primers moments hi va haver molta igualtat en el partit, en què els dos equips s'estudiaven i es tenien respecte mutu. No va ser fins al voltant dels 10 minuts quan Joaquim Osete resolia amb maestria una pilota a la frontal del àrea. Tot seguia igual, els locals apretant a mitja pista i els visitants mostrant-se segurs en defensa. Uns minuts després del primer gol va esdevindre el segon, en què un contraatac portat per Joaquim Osete el va transformar amb molta sang freda Sergi de la Peña. L'Alforja FS volia mantenir aquest resultat fins al final de la primera part, però en un cop de mala sort, el Pradell va conseguir retallar distàncies al marcador en un xut llunyà a falta de 14 segons per arrivar al ecuador del partit.

Segona part;

Els d'Alforja van sortir a la segona part amb una autèntica "pajara" i resultat d'aixo va ser el 3-2 que va conseguir el Pradell F.S en menys de 5 minuts. A partir d'aqui un tornar a començar dels alforgencs en què a falta de 15 minuts tenien tot un món per endavant per intentar remontar el partit. A partir del tercer gol local, aquests van endarrerir les seves posicions i els visitants van tornar a la carga, en què sols la falta d'encert d'aquests va fer que no aconseguissin cap més gol a favor. A falta de 2 minuts, els alforgencs van treure el porter-jugador i van gaudir d'alguna ocasió més, però en aquella tarda la sort no estava de cara. En un contraatac els locals van trencar el partit posant un 4-2 en el marcador i així va ser com va quedar el marcador al final del partit.

Cal destacar tota la entrega dels alforgencs, que vna mostrar una actitud correcta i que amb aquesta pocs partits més podran perdre i així es podrà lluitar pels objectius marcats.

Les notes negatives d'aquest partit van ser, la falta d'encert visitant i el nerviosisme en alguns moments del partit que això va fer que es posés més cor que cap.