dissabte, 16 de febrer del 2008

INMACULADA FUTSAL - ALFORJA FS ( 5 - 2 )

Partit jugat el diumenge 10 de Febrer a les 12.30 al Pavelló Pare Manyanet. Els alforgens presentaven la baixa ja coneguda de Joel Salvadó.

Crónica:

Primera part;

Els alforgencs van començar el partit molt mentalitzats del molt que es jugaven i amb una defensa ferrea i uns contraatacs letals intentarien guanyar el partit. Els de Reus jugaven amb una certa pausa, un joc de toc fins a buscar el xut, però la gran defensa de l'Alforja FS ho feia molt díficil. Després d'alguna ocasió clara errada, els visitants es van avançar al marcador gràcies a un gol d'Ernest Queralt després d'una bona asistència de Joaquim Osete. Aquest gol no va canviar la tònica del partit, tot i que els d'Alforja no sortien al contraatac tal com voldrien però mantenien una segura defensa. Va ser a falta de 5min quan l'àrbitre del partit es va inventar un penalt en contra dels alforgencs però el porter Christian Salvadó va parar el penalt genialment. Així es va arribar al final de la primera part, amb un 0-1 al marcador.

Segona part;

La segona part va començar igual que la primera, els alforgencs molt concentrats en el partit però amb una diferència, buscaven el toc més ràpid per tal de obrir la defensa dels reusencs, i en una d'aquestes jugades, Jordi Besora va marcar el segon gol després d'un pase d'Ernest Queralt. Els d'Alforja no van afluixar i van seguir buscant el gol que matés el partit, però aquest no va arribar i els de l'Inmaculada, després d'un temps mort, van sortir amb forces i amb un genial Romilton van conseguir capgirar el marcador. Amb el 3-2 el partit es va trencar i es van crear ocasions a les dos porteries però els visitants no van estar encertats i es va arribar al 5-2 amb el qual es va concloure el partit.

Una altra derrota a domicili fa que els d'Alforja s'hagin de posar les piles, en una pista complicada, la del Pradell,però ben segur que els "gladiadors" alforgencs ho donaran tot per aquest club.

Cal remarcar o millor dit cal mentalitzar-se de que els tres partits perduts en sigut després de un 0-2 a favor en el marcador, així que caldrà esforçar-se durant tot el partit per tal de aconseguir els objectius marcats.