divendres, 4 d’abril del 2008

ALFORJA FS - ALTAFULLA FS ( 2 - 4 )

Partit jugat el dissabte 29 de Març a les 16.00h amb un gran ambient de futbol sala al Pavelló Municipal d'Alforja en què el partit va estar dividit en una part dominada per cada equip. Els locals tenien la baixa de Nil Salvadó.

Crónica:

Primera part;

Els dos equips van sortir al camp sabent que es jugaven mitja lliga i això va fer que els primers minuts fossin de tenteig, tot i que l'Alforja va ser qui va sortir algu més "acollonit", i poc a poc, els del Tarragonès apretaven i a causa d'això va arribar el 0-1 després d'un xut llunyà d'un jugador del Altafulla. Els alforgencs no es sentien còmodes al partit i quedava reflectit en el rendiment ja que només gaudien d'alguna oportunitat a causa d'alguna individualitat tot i que l'Altafulla tampoc gaudia de moltes oportunitats de gol. Els minuts anaven passant i el marcador reflectia el 0-1. A falta de 5 minuts per la mitja part, els locals van demanar temps mort i van sortir a presionar a 3/4 de pista però el resultat no va ser l'esperat ja que en dos pilotes perdudes al mig del camp els jugadors de l'Altafulla no van perdonar i van posar un contundent 0-3 al marcador arribant així al final de la primera part.

Segona part;

Els locals van sortir a la segona part sabent que el partit no estava ni molt menys perdut i capaços de demostrar de perquè són els segons classificats d'aquesta lliga. Només als dos minuts de joc, Sergi de la Peña aconseguia retallar distàncies al marcador després de resoldre una pilota que s'havia quedat morta a l'àrea. Quedaven molts minuts per endavant i l'1-3 al marcador feia pensar que els d'Alforja podrien aconseguir algu positiu al partit. Els alforgencs apretaven la creació de joc dels visitants a 3/4 de pista i aquests es sentien ofegats tot i disposar de 3 ocasions claríssimes de gol durant tota la segona part que no van saber materialitzar, en canvi, l'Alforja va gaudir de moltes oportunitats a la segona part, entre elles un pal de Joaquím Osete. No va ser fins a falta de 3 minuts quan va arrivar el 2-3 al marcador després d'una gran assistència del debutant Kevin que va saber transformar Gerard Cabré "Perla". Quedaven 3 minuts d'esperança en els quals es va gaudir d'un parell d'ocasions fins que a falta d'un minut l'àrbitre va acabar d'ensorrar al equip local pitant un penalt inexistent a l'àrea local i que el jugador visitant va transformar i així arrivant al final del partit amb el conegut 2-4.

Cal destacar la gran entrega dels alforgencs en la segona part que no es van rendir i van lluitar per tal de capgirar el marcador. Per altra banda també destacar el debut de Kevin en què es va mostrar molt participatiu durant la segona part. Per acabar, remarcar tristament el mal arbitratge sobretot a la segona part quan es va saltar unes quantes faltes bestant clares que podrien haver causat gaudir d'algun doble penalt.

El pròxim partit serà el camp del Riudoms, un camp díficil en què només ha perdut dos partits, per tant caldrà mostrar l'entrega demostrada a al segona part del partit contra l'Altafulla, ja que si el primer lloc està bestant decidit els perseguidors dels alforgencs no donen marge d'error.