dijous, 10 d’abril del 2008

A.E RIUDOMS FLACOBS - ALFORJA FS ( 3 - 1 )

Partit jugat el dissabte 5 d'Abril a les 17.00h al Pavelló Municipal de Riudoms. Els visitants tenien les baixes dels sancionats Pere Jordi, Gerard Cabré i les dos baixes més de Oríol Saludes i Nil Martorell.

Crónica:

Primera part;

Els locals, coneixedors de que s'enfrontaven als segons de la lliga, van sortir molt forts al camp i amb ganes de demostrar la seva valia. Durant els primers minuts van disposar de diferents ocasions, i entre elles un pal, que no van saber aprofitar o va intervindre molt bé el porter alforgenc Jordi Barenys. Va ser al voltant del minut 8 del partit quan un xut llunyà va agafar a contrapeu al porter visitant i així el Riudoms aconseguia avançar-se al marcador. Els d'Alforja no aconseguien jugar tal com ells en demostrat en tota la lliga, i això feia molt díficil crear ocasions de gol. El Riudoms va diposar d'alguna ocasió més a la contra, però va ser l'Alforja mitjançant Ernest Queralt que va igualar les forces al marcador tot amb l'ajuda del porter visitant. Amb aquest resultat s'arribava al final de la primera part esperant que millorés el joc visitant si volia treure algun resultat positiu del camp del Riudoms.

Segona part;

Els alforgencs van sortir al camp mentalitzats de que una altra mala part podria fer perillar un bon resultat en el partit, però la mentalització no va sorgir efecte i no acabaven d'entrar en el joc que els havia portat a la digna posició que estàn actualment. No es pot comentar molta cosa de la segona part, una part en la què va predominar "els correcalles" i el joc anàrquic per part dels dos equips que sense dubte beneficiava al equip local. Va ser a falta de 5minuts quan el Riudoms aconseguia tornar a avançar-se al marcador. A partir d'aquell moment els alforgencs van gaudir de moltes ocasions però no van conseguir materialitzar-les i quan l'equip visitant estava decidit a per el gol va ser quan els rivals van aprofitar per deixar sentenciat el partit.

Mal partir el jugat per l'Alforja FS, tot i disposar de moltes ocasions i poder haver guanyat el partit. l'equip no va donar l'imatge que és normal en ell i que caldrà recuperar si vol conseguir lluitar per la segona posició.

Els rivals de darrera no afluixen i està clar que caldrà lluitar (entrenar i donar-ho tot per aquests colors) fins al final per tal de conseguir els objectius recenment marcats.