dijous, 17 d’abril del 2008

ALFORJA FS - CE ANGELS AMPOSTA ( 8 - 4 )

Partit jugat el dissabte 12 d'Abril del 2008 al Pavelló Municipal d'Alforja. Els locals tenien les baixes dels sancionats Gerard Cabré i Pere Jordi, i de Oriol Rodríguez i Nil Martorell.

Crónica:

Primera part;

Els locals, després de l'ensopegada a casa del Riudoms, volien donar una bona imatge davant de l'afició i fruit d'això van sortir molt forts i concentrats al camp. Al minut 3 els d'Alforja s'avançaven al marcador gràcies a un gol del "pixixi" del equip, Quim Osete. Aquest gol no va fer tirar enrera als locals i als 10 minuts el marcador ja reflectia un 3-0. Els visitants eren incapaços de superar la gran defensa dels alforgencs i aquests aprofitaven les recuperacions de pilota per sortir amb superioritat numèrica en atac. Cap al final de la primera part, els d'Amposta van començar a avançar línies i presionar la sortida de pilota rival, tot creant algun problema. Amb el 3-0 anteriorment comentat es va arribar al final de la primera part.

Segona part;

Els alforgencs van sortir al camp mentalitzats dels "baixons" que realitzen a les segones parts. Tot i aquesta mentalització , la confiança els va traïr, i aquesta més les ganes amb les que va sortir l'Amposta van fer que aquests es posessin 3-2 al marcador. Llavors va ser quan els locals van treure l'orgull i amb un minut van conseguir dos gols, la qual cosa va fer tornar la calma al pavelló alforgenc(5-2). Un altre gol dels visitants semblava que entrarien al partit però no va ser així ja que van tornar a marcar gols seguits fins arribar al 8-3 a falta de pocs minuts per lo que el partit ja estava decidit. Als últims segons els visitants van aprofitar la relaxació local i amb un 8-4 s'acabava el partit.

Bon partit el jugat per l'Alforja tret d'alguns moments de confiança que van aprofitar els visitants. L'equip descansarà 3 semanes seguides. S'espera que aquesta inactivitat no afecti al rendiment del equip.