dijous, 21 d’agost del 2008

Alforja Futbol Sala. Origens, present i futur

Ja fa més d’una dècada, un grup d’amics d’Alforja units per l’amistat i la passió per l’esport vàrem decidir començar a jugar de poble en poble aquests famosos tornejos de 24 hores de futbol sala. Sempre ha estat un gran al·licient retrobar-nos en un mateix equip, en una mateixa pista, estiu rere estiu i poder compartir il·lusions, alegries, victòries, també derrotes, anècdotes, .… vivències totes elles inoblidables.
Durant l’any cadascú feia la seva vida esportiva en un lloc o altre per separat, però sempre la principal motivació ha estat poder gaudir d’aquest esport amb tots els amics cada estiu buscant nous reptes i mantenint una cosa encara molt més important, un sentiment que va més enllà de la comunió que hi pot haver en qualsevol equip, es tracta de l’amistat, la qual cosa ens ha permès tenir un tret que ens distingeix de la majoria d’equips i també, perquè no dir-ho, ens ha donat molts èxits esportius.
El lema: “ningú és imprescindible però tothom és necessari” ens ha acompanyat sempre. Durant aquest llarg camí ple d’èxits i alguna decepció, han anat passant jugadors, companys, coneguts que han format part del grup, però en la memòria de tots hi ha el nostre amic Noè. La seva mort va ser el cop més fort que podíem rebre els que som els seus amics. Més enllà d’homenatges i mostres d’afecte, el seu record ens acompanya i ens acompanyarà tota la vida, en qualsevol moment. En cada partit, en cada intent de buscar un motiu per guanyar, en cada instant d’esforç per donar-ho tot, en cada silenci abans de sortir a la pista … ell, hi és present.
Els anys han anat passant, i molts dels que vam començar aquell equip hem sentit la necessitat de retrobar-nos, però no només per jugar els tornejos d’estiu. Ens hem proposat intentar el que mai no havíem fet i sempre havíem desitjat, compartir objectius i il·lusions sense pausa, duran tota la temporada. Crear un club de futbol sala que ens el sentim nostre, que representi amb dignitat el nom del nostre poble arreu de Catalunya, que sigui capaç de fer sentir orgullosos als seus seguidors i jugadors de formar part d’una manera o altra de l’equip d’Alforja. És per tot això que no vam tenir cap dubte a l’hora d’escollir el nom del club, no podia ser altre que Alforja FS.
Així neix l’entitat Alforja FS, que competeix a la categoria Preferent Catalana de la Federació Catalana de Futbol (Institució integrada a la Real Federación Española de Fútbol) on de moment els resultats estan sent molt positius. Fent referència al caràcter obert del club que tot just comença la seva trajectòria, s’ha format un equip amb tothom qui ha volgut ser-hi: amics de l’equip de l’estiu, companys del poble d’altres generacions i col·laboradors que fan tota la feina que no es veu però sense la qual tot això no seria possible.
Tots formem part de la junta directiva, perquè s’ha volgut donar importància i responsabilitat a tothom per igual. També formen part de l’equip alguns jugadors de fora del poble que s’han identificat plenament amb l’entitat. Perquè volem ser una entitat transparent i oberta per tal d’enriquir el panorama esportiu d’Alforja.
Des d’Alforja FS hem volgut donar a conèixer els nostres orígens, els perquès d’aquest nou i emocionant projecte que tot just comença. Finalment expressar-vos que el present de l’equip és força esperançador ( som els segons classificats en la nostra categoria), esperem que amb el suport de tothom, el futur sigui encara millor.
Agraïm la col·laboració a tots els que fan possible aquest projecte, patrocinadors i persones que treballen desinteressadament pel devenir del nostre club.

1 comentari:

andreu ha dit...

a veure per quant un equip de juvenils,..