dimecres, 8 d’octubre del 2008

VALLS FUTSAL - ALFORJA FS ( 1 - 4 )

Segona jornada de Lliga jugada al Pavelló Municipal de Valls a les 18.00h el Dissabte 4 d'Octubre del 2008. Els alforgencs volien refer-se de la derrota a Salou.

Primera part;

Els primers minuts no van tindre cap dominador clar i havien errades dels dos equips, però va ser el Valls que amb un cop de sort ( un gol de rebot i en pròpia porta ) es va adelantar al marcador. A partir d'aquest instant els visitants van començar a entrar al partit i a triungular, i fruit d'això, van arribar ocasions que no les van saber materialitzar, però la falta d'intensitat en defensa també va fer que l'equip de l'Alt Camp tingues clares ocasions. A falta de cinc minuts per a concluir la primera part els alforgencs van presionar a 3/4 de pista i en un contraatac es va capgirar la sort ja que en aquest cas va ser l'Alforja qui va marcar mitjançant Ernest després d'un xut amb un afortunat rebot que posava l'1-1 al final de la primera part.

Segona part;

A la segona part els visitants van sortir més "enxufats" movent la pilota amb més ritme i amb més tensió defensiva la qual cosa va fer que siguessin els dominadors del partit. Una falta a la frontal de l'àrea la va transformar Joaquim Osete després de colar-se la pilota per sota les cames del porter. Els visitants van seguir mantenint el control del partit però la mala sort, ja que van fer un doble pal i un pal, feia que els alforgencs no aumentessin la seva renta. No va ser fins a falta de 7 minuts que una altra vegada Joaquim Osete, després de desfer-se del seu marcador transfromava l'1-3. Moments després el Valls posava el porter-jugador i va gaudir d'ocasions però va tornar a ser l'Alforja mitjançant un contraatac que materialitzava Ernest Queralt. A partir d'aquí el Valls va tenir més ocasions però el marcador no es mouria d'aquest definitiu 1-4.

Bon partit en termes generals dels alforgencs, en la que aquesta victòria els ha de fer crèixer com a conjunt i en confiança.