dilluns, 13 d’octubre del 2008

RIUDOMS AE FLACOBS - ALFORJA FS (1 - 5)

Tercera prova de foc pel conjunt Alforgenc que ha hagut de disputar les tres primeres jornades de lliga a domicili. Aquesta vegada contra els Riudomencs superant-los amb un clar 1 a 5, dissabte a les 15h del migdia.

Es preveia un joc lent per part dels locals deixant bastanta possessió pels visitants per poder sortir a la contra i així va ser, fet que va propiciar les poques arribades del Riudoms a la porteria defensada per Christian el qual va estar força encertat. La tònica de la primera part la va dur en tot moment l'Alforja que va tindre ocasions clares per avançar-se en el marcador a mà de Quim i John (una de les noves incorporacions), tot i que s'arribava al descans amb l'empat a 0.

La segona part va estar enmarcarda pels gols que no van voler entrar a la primera part. Ja només a la represa i amb un minut Ernest colava l'esfèrica a l'escaire amb un fort xut. L'Alforja triangulava al seu gust desplegant un bon joc i es feia palesa amb el segon gol que arribava a mans de Quim Osete amb una bona jugada personal. Les noves incorporacions també es van voler estrenar, John en primera instància i David més tard marcaven amb dos tants que deixaven el partit bastant encarrilat a falta de 5 minuts. Quim marcava de doble-penalti l'últim gol dels visitants sentenciant l'encontre. Dos doble-penalti a favor dels Riudomencs podien maquillar el resultat, però només el primer d'ells va entrar donant com a resultat final l'1 a 5 ja que el segon el va parar molt bé Alexis.

Sense dubte, ha estat el partit més seriós fins ara que ha fet l'Alforja que està sentant les bases d'un equip amb forces incorporacions i que encara li queda un llarg camí a recòrrer si vol estar en la lluita pel títol.