diumenge, 9 de novembre del 2008

CANVICENÇ - ALFORJA FS ( 2 - 2 )

Partit disputat la tarda de dissabte 8 de novembre (16h) al municipal de la Pineda, feu dels pastissers. Encontre amb caràcter de 'derbi' per la relació que vincula jugadors d'ambdós equips. Era, doncs, un partit especial per molts jugadors on es lluitava per alguna cosa més que els tres punts. Finalment, però, repartiment de punts amb un 2-2 que deixa els alforgencs amb un regust amarg degut a com s'ha desenvolupat el llarg del partit.

La primera part ha vingut marcada per la pressió que ha exercit l'Alforja amb la qual cosa no ha deixat jugar amb comoditat els locals. El domini de la pilota era més blau que groc però les presses per avançar-se en el marcador no permetien que els alforgencs culminessin les jugades. A vegades la precipitació i d'altres la mala sort topaven amb la defensa del Canvienç. Fruit d'una jugada a pilota parada, el jove Ruben aprofitava una badada defensiva per donar l'aventatge als visitants. Era el 0 a 1 que aviat es veuria igualat amb un xut provinent d'un rebot on el porter Alexis es veuria batut sense poder fer res. Així, doncs, s'arribava a la mitja part amb la igualada al marcador.

A la segona part l'Alforja tornava a la càrrega amb ganes d'endur-se el partit però un dubtós penalti a favor dels locals ha esdevingut el 2-1, Cristian toca la pilota però no el suficient per desviar-la. Poc després, Perla s'escorava per la banda amb una jugada que culminava amb un fort xut igualant el derbi. Un error arbitral ha posat entre les cordes el conjunt alforgenc, quan ha vist que el colegiat expulsava un dels seus jugadors (Quim Osete) per doble amonestació quan aquest no havia rebut cap targeta prèviament. Aquest fet posava en safata, al Canvicenç, 2 minuts de joc on l'Alforja s'ha sabut defensar molt bé. Reincorporat el jugador de camp, l'Alforja ha pogut sentenciar el partit però patint la mateixa sort que la primera part.

Val a dir que l'Alforja ha deixat escapar dos punts tal com ha anat el partit, però que gràcies al resultats que s'han produït aquesta jornada segueix en segona posició. Com a visió objectiva, puntet que suma fora de casa en un camp difícil i que dóna ànims a seguir treballant en aquesta línia.