dimecres, 5 de novembre del 2008

ALFORJA FS - LA POBLA DE MAFUMET ( 10 - 3 )

Partit jugat el dissabte 5 de Novembre del 2008 al Pavelló Municipal d'Alforja. Els locals venien de guanyar a un camp díficil com es la pista del Legna i els visitants de perdre de manera abultada a casa contra el Morell, partit que l'Alforja tenia molt que perdre i poc a guanyar.

Primera part;

Els locals, traïts pel seu subconscient van sortir com a relaxats o adormits i això es va notar al camp ja que no l'Alforja no jugava com ens tenia acostumats a veure els últims partits. Tot i no està del tot fins, els blaus aconseguien arribar a porteria més per individualitats que per conjunt i en una d'aquestes ocasions conseguia avançar-se al marcador, però tot seguit la Pobla conseguia l'empat després d'un córner. El partit tornava a començar. A mesura que passaven els minuts els alforgencs s'anaven posant les piles i fruit d'aixo va arribar el segon gol local, però igual que a la primera vegada la Pobla tornava a igualar forces al marcar per segona vegada de córner, aquesta vegada a propia porta. A partir d'aquí els locals es van fer amb el domini del partit i fins a la final de la primera part es van anar succeint els gols fins arribar al 6-2.

Segona part;

Una segona part que no passarà a la història, el partit, tret d'alguna debacle local, estava sentenciat i els locals amb el resultat més cómode es van anar "soltant" més i es van poder veure grans jugades de futbol sala. Els alforgencs anaven creant ocasions i els de la Pobla alguna de jugada aillada, fruit d'això és va arribar al 10 a 3 com a resultat final.

Destacar la gran esportivitat que van tindre els de la Pobla en què tot i el resultat, en cap moment van dónar l'esquena al partit.

Pel que fa als d'Alforja comentar que la ratxa segueix, però encara queda molt camí per recorre i que està clar que en aquesta lliga no ens regalaran cap punt com demostren els primers minuts contra la Pobla.

En el pròxim partit els blaus s'enfrontaran contra l'equip pastisser, el Can Vicenç-La Pineda.