dissabte, 28 de febrer del 2009

ALFORJA FS - RIUDOMS ( 5 - 2 )

Tarda de futbolsala al poliesportiu Alforgenc on el derbi començava a les 16h entre locals i Riudomencs. Jornada provinent d'una aturada al campionat de lliga degut al carnaval i on les resaques poden jugar males passades. No ha estat així pel joc vist per ambdós equips ja que una primera part ens ha deixat un parcial de 3-2, i en canvi, resaca en l'aspecte físic en una segona part més descafeïnada que ha servit per establir el definitiu 5-2.

Primers vint minuts amb uns visitants tancats en busca de la falla local per aprofitar contraatacs però no els ha servit de massa quan una gran triangulació entre Ernest i Sergi posava l'avantatge en el marcador per l'Alforja. Acte seguit, David s'anotava dos dianes amb bones jugades que deixava amb 3 a 0, una situació còmode per als seus. A partir d'aquí, un Riudoms encara molt més tancat no ha permés seguir sumant ja que els locals no han sabut trencar la defensa i pel contrari si han aprofitat una jugada per banda i un rebot per reduir la diferència abans de la mitja part amb el 3 a 2.

La segona part, tan uns com altres han baixat pistonada i blaus es relaxaven amb el gol de Gerard i posteriorment amb el d'Òscar i visitants no efectuaven una bona pressió fet que ha provocat que hi haguéssin més espais i el partit es transfomés en un anar i venir sense massa sentit fins que els temps morts han servit per donar una mica d'aire i deixar les coses més clares i acabar tancant amb una bona defensa per combatre el porter jugador. Val a dir, també, que les grans intervensions del porter local Alexis han permés mantindre la diferència.

En definitiva, tres punts més en un partit que no era tan fàcil com algú es podia pensar i que ha demostrat que cal seguir treballant en molts aspectes: tècnic, tàctic... i físic. Propera cita a Móra d'Ebre, dissabte vinent a les 19h. Fins aleshores.