dilluns, 9 de març del 2009

MÓRA D'EBRE - ALFORJA FS ( 2 - 4 )

Partit trampa el que jugava l'Alforja a terres de l'Ebre, ja que tot i la classificació els alforgencs sabien que el Móra d'Ebre, al seu camp, guanya un plus de més. L'Alforja necessitava guanyar per continuar presionant la posició capdaventera i intentar allunyar-se dels seus perseguidors. Tot i alguns moments d'incertesa els 3 punts es van escapar cap al Baix Camp amb un 2-4.

Desde el primer minut el partit es va desarrollar com tothom s'imaginava, l'Alforja en busca del gol amb molta posició de pilota i el Móra defensant-se i, quan gaudien de la pilota, sent més verticals. Fet d'això es va originar algunes jugades per les dos bandes però sense massa perill. Va ser l'Alforja qui va "pegar" primer amb un primer gol de Gerard Gual després d'una bona jugada d'equip. Això no va canviar la tònica del partit i tot i gaudir d'algunes ocasions els alforgencs, van ser els de l'Ebre, a falta de 2 minuts per la mitja part, materialitzant un contraatac, els que van marcar i així igualant el partit. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part, amb un resultat que no era molt de "l'agrado" dels alforgencs.

Després del "moment dels místers", els equips van tornar a saltar a pista. Els d'Alforja desde bon principi d'aquesta segona part, van anar a per al partit i fruit d'això, una altra vegada Gerard Gual tornava a avançar als blaus amb un xut llunyà. Això va animar als visitants, que a partir d'aquí van disfrutar dels millors minuts del partit, amb un joc combinatiu, ràpid i eficaç, fet que una paret entre Sergi i David, en la que el xut de Sergi va anar al pal i Ernest va aprofitar el rebot posant 1-3 al seu equip. Pocs minuts després, un penalt dubtós reduïa distàncies pels locals, posant un 2-3 però Rubén, el "nene", tornava a posar les coses a lloc amb una jugada individual finalitzant-la sota les cames del porter, 2-4. Faltaven 3minuts i l'àrbitre expulsava al capità de l'equip local, un pur tràmit a les acaballes del partit.

Partit tirat endavant pels d'Alforja tot i que en alguns moments es dificultés, tot i la victòria, els blaus no podràn disfrutar-la gaire, ja que aquest mateix dimarts visiten la pista del Pradell, a Falset, en el partit aplaçat al cap de setmana del fort vent.