dimecres, 11 de març del 2009

APLAÇAT J.16ª: PRADELL - ALFORJA FS ( 4 - 6 )

Ahir al vespre va tindre lloc el partit aplaçat corresponent a la 16ª jornada del campionat de lliga a Falset entre el Pradell i l'AlforjaFS. El vendaval que va suspendre el partit en aquella jornada es va veure ahir a la pista amb el bon joc d'ambdós equips oferint gols espectaculars i intensitat fins al final, on els beneficiaris van ser els visitants amb un 4 a 6 molt valuós.

La primera part iniciava amb un Alforja volcat a l'atac i presionant un Pradell que es veia obligat a llençar moltes pilotes. La possessió era més dels Alforgencs i els Prioratins aprofitaven algunes contres sense massa perill. Arrel d'aquest constant atac visitant venia un gol matiner a càrrec d'Ernest que aprofitava un rebot. Ja ben entrada la primera part els visitants tornàven a ampliar la diferència per partida doble. El Pradell va veure com falta a falta s'arribava a un doble-penal que el porter va aturar molt bé. Però ja a les acaballes dels primers 20 minuts, Ernest tornava a marcar després d'una gran triangulació de tot l'equip i ficant l'ampli resultat d'1 a 4.

La segona meitat el Pradell es va veure obligat a presionar més i l'Alforja havia d'aprofitar els espais i tot i que ho aconseguia en moltes ocasions en d'altres no i fruit d'aquesta insistència local es van anar succeïnt els gols a banda i banda fins al definitiu 4 a 6. Sergi i Perla van ser els artífexs pel conjunt visitant, aquest últim anotant-se un hattrick. El Pradell va tindre vida al partit en tot moment tot i les discrepàncies amb les decisions arbitrals fins que a falta de 2 minuts es van quedar amb dos jugadors menys. Els visitants van disposar d'ocasions amb la mala fortuna, però, de no materialitzar-les.

En resum, tres punts que estaven a l'aire i que es materialitzen en un bon partit, i que serveixen per una banda, per seguir pressionant l'Aldea i per altra banda, donar més confiança per tal d'afrontar el següent gran repte, el Legna.