dissabte, 10 d’octubre del 2009

ALFORJA FS - LINYOLA FS ( 4 - 5 )

Partit que obria la temporada al nou somni de l'Alforja, Territorial Catalana, contra un nouvingut a la categoria, el Linyola. Un matx molt competitiu en què podia haver guanyat qualsevol dels dos equips però a causa de petits detalls es va decantar per a l'equip de la terres de ponent.

Els primers minuts de la primera part es va notar cert nerviosisme als jugadors locals, ja que espraven aquest dia desde feia alguns mesos. Aquest detall el va aprofitar el Linyola, que semblava més centrat en el partit i amb una presió alterna entre 1/2 i 3/4 de pista no deixava treure la pilota en condicions als blaus. Després de de 7 minuts, el marcador reflexava un 0-2 per als visitants. A partit d'aquest moment va ser quan l'Alforja es va esperonar i amb l'ajut del públic i de millor condició física, va aconseguir empatar el partit a la primera meitat, amb la sensació que si la primera part hagués durat 5 min més haguessin pogut capgirar el resultat. 2-2 a la mitja part.

Al començamnt de la segona part va continuar la tònica dels últims instants de la primera, i a falta de 10min per la conclusió del partit l'Alforja dominava amb un 4-2 i amb continues ocasions per a sentenciar el partit. Però no va ser així, i com bé es va poder comprovar el dissabte al Pavelló si no remates al rival... La pilota parada va ser el fort del Linyola durant el partit i en una sèrie d'aquestes els de Lleida van remontar el partit posant-se 4-5. Als últims minuts els alforgencs ho van intentar fins al final, però una gran actuació del porter visitant va permetre que aquests s'emportessin els 3 punts.

Mal inici de temporada per l'Alforja tot i haver donat una bona imatge davant el seu públic però a causa de jugades concretes no va poder donar una alegria a l'afició que des d'aquí volem agrair el seu recolzament. Partit aplaçat el de la segona jornada de lliga enfront l'Altafulla, així que el següent partit tornarà a ser al Pavelló d'Alforja contra el Salou "B", un rival conegut aqusts últims dos anys.