dimarts, 20 d’octubre del 2009

ALFORJA FS - SALOU FS "B" ( 7 - 3 )

Tercera jornada de Lliga i segon partit pels locals a causa del aplaçament a la segona semana de Lliga enfront l'Altafulla. Alforja - Salou, dos equips que es coneixen molt bé a causa dels nombrosos partits que en disputat en aquestes ultimes temporades. Era un duel de necessitats i van ser els locals qui es van emportar els 3 punts en joc.

Els primers instants del partit, un Alforja relaxat i un Salou combinatiu es mostraven a la pista on no es veien gaires ocasions de gol. En un contratac, els blaus van encetar el marcador mitjançant Ivan després d'una asistència d'Òscar Gual. A partit d'aquest gol el joc es va començar a repartir entre els dos equips, on les ocasions dels locals anaven succeïent a la porteria visitant. El segon gol de l'Alforja va arribar a pilota aturada, on Samu va habilitat a John per posar un 2-0 al partit. El Salou va començar a avançar línies i fins i tot a treure porter jugador, però la defensa blava i un gran Alexis van impossibilitar que s'ajustés el marcador. Gairebé a l'última jugada de la primera part, la sort va somriure a l'Alforja ja que un rebot va anar a parar al peus d'Òscar Gual que va tornar a conectar amb Ivan Alañà per a què creués perfectament la pilota davant la sortida del porter, 3-0.

La segona part començava amb un Alforja que tenia que mantenir el resultat i el Salou que es tindria que arriscar per tal de retallar distàncies. Però van ser els locals que mitjançant John i Perla posaven el marcador amb 5-0 a falta d'uns 10min per a la conclusió del partit. Semblava el partit dat i beneït, però les 5 faltes del Alforja van condicionar a la defensa local i un gol de doble penalt i de jugada, deixava al Salou amb esperances. Llavors va aparèixer Perla, infalible a pilota aturada, que donava un respir als blaus posant el 6-2 al marcador. Òscar de doble penalt i un gol dels visitants al últim minut, maquillaven un resultat de 7-3.

Primers tres punts de la temporada per l'Alforja, aquests punts han de donar confiança per tal de afiançar-se amb el seu joc i poder donar "guerra" al camp del Nàstic, una sortida que mesurarà el potencial dels blaus.