divendres, 30 d’octubre del 2009

GIMNASTIC TARRAGONA - ALFORJA FS ( 4 - 3 )

Primer desplaçament de l'Alforja a la Lliga que va acabar amb derrota per la mínimai amb dos imatges ben diferenciades durant el partit de l'Alforja. Els blaus arrastraven les baixes de Alexis i David i la ja coneguda de Quim Osete.

Els visitants van sortir a la pista amb molt respecte al partit, i això va fer que juguessin unes revolucions menys que els locals, que aquests aprofitaven en cada pilota dividida. Cap dels dos equips triangulaven i es perdia la pilota molt ràpid. Una clara ocasió de l'Alforja en 1x1 va poder canviar la tònica del partit però va ser al cap d'uns minuts quan els locals s'avançaven amb una jugada individual. Als últims minuts de la primera part, els blaus van apretar una mica més sense que influïs al marcador.

A la segona part, un canvi d'actitud dels alforgencs es va poder contemplar a la pista, quan es gaudien dels millors moments del partit en vista visitant, el Nàstic tornava a marcar amb un rebot de la defensa blava. Un clar penalt i l'expulsió d'un jugador local van ser les queixes inútils dels visitants. A falta d'uns 10min i amb 2-0 al marcador, l'Alforja se la jugava amb porter-jugador, on conseguia retallar distàncies amb certa sort després que un defensa desviés la pilota d'un xut visitant. L'Alforja, amb actitud d'anar a pel partit continuava amb atac de 5, però un parell de passades interceptades van ser la causa de que el marcador reflectís 4-1 a falta de 5min. Els visitants no es van donar per vençuts i a falta d'1 min el marcador reflexava 4-3 amb dos gols practicament calcats de John. El resultat final no es mouria.

Segona derrota dels alforgencs que segurament es voldràn refer aquest dissabte contra el Fraga, un rival a un punt dels alforgencs tot i que aquests amb un partit menys, el pendent contra l'Altafulla que des d'aquí informem que sino hi han canvis d'última hora es jugarà dissabte 5 de desembre.

Us esperem aquest dissabte al Pavelló d'Alforja per tal d'animar i portar l'equip a sumar la seva segona victòria en lliga, no hi falteu!