divendres, 13 de novembre del 2009

MATADEPERA A.B - ALFORJA FS ( 7 - 7 )

Segon desplaçament d'aquesta lliga per a l'Alforja, aquesta vegada a Matadepera, un equip que segons els "entesos" de la categoria tindria que estar algunes posicions més amunt. Un partit que va tindre diferents períodes per als dos equips, amb un 7-7 final "perdonat" per als visitants.

A la primera part els alforgencs van sortir amb poca sang a la pista, però les forces estaven igualades, va ser a partir del min5 que el Matadepeta va avançar-se al marcador i acte seguit va sellar el 2-0. Semblava que el partit es podria trencar però l'Alforja no va baixar els braços i a la següent jugada Gerard "Perla" retallava distàncies. Llavors es van anar succeïnt ocasions als dos costats però no va ser fins a finals de la primera part que, primer els locals i després els visitants mitjançant Samu, van posar un 3-2 als 20min de partit.

Quedava la segona part i els blaus tenien la sensació de no haver-ho donat tot a la pista, així que els visitants van sortir "enxufadissims" i en uns 5min van donar la volta al marcador amb un 3-4 i amb diferents ocasions que no van saber materialitzar. Faltaven 10min i els locals tenien les 5 faltes, una sèrie de gols per les dos bandes van posar un 6-6 al marcador havent perdonat una sèrie d'ocasions i fins a 5 doble penalts, només Ivan va saber materialitzar el seu. L'Alforja conseguia el 6-7 i llavors el Matadepera va entregar-se al 100% on amb un contraatac, a falta de 12 segons, va conseguir posar taules al marcador.

Mal sabor de boca el que li va quedar als alforgencs a causa d'aquest empat "in extremis". Com en molts partits es va poder veure les dos cares de l'Alforja i caldrà treballar per tal de donar un rendiment estable i bo al llarg del partit.

Aquesta setmana l'Alforja s'enfronta contra el Bar Moreno's, un equip que segons la taula classificatòria estarà lluitant juntament amb l'Alforja per les mateixes posicions. Per tant, partit importantissim en què el club fa una crida a tota l'afició per donar l'empenta amb la qual els locals han de tumbar als de Lleida. Us hi esperem!