divendres, 20 de novembre del 2009

ALFORJA FS - BAR MORENO'S ( 9 - 4 )

Partit corresponent a la 7ª jornada de Lliga, que enfrontava a dos equips igualats a les posicions classificatòries tot i que el desenvolupament del partit va tindre un clar domini blau.

Cap dels dos equips va sortir a especular i els dos presionant a 3/4 de pista o pista sencera intentaven posar les coses díficils al equip rival. Els alforgencs van gaudir de més ocasions que els de Lleida, ja que es mostraven més forts. Va ser al voltant dels 7min quan l'Alforja va obrir la llauna i això va provocar més confiança per als locals en què van conseguir perforar la porteria rival dos ocasions més 3-0. Una jugada molt protestada per als jugadors visitants va posar el 4-0 al marcador, en què acte seguit s'expulsaria al porter dels de Lleida i amb un jugador més a falta de un parell de minuts els alforgencs ho aprofitarien per fer el contundent 5-0.

La relaxació a la segona part de l'Alforja era perillosa, ja que qualsevol ocasió de les que va tindre el Bar moreno's al començament d'aquesta hagués pogut fer-los entrar al partit. Però l'encert dels blaus era major i els locals es posarien al marcador 8-0 i molts minuts per endavant. A partir d'aquest moment els locals van desaperèixer del partit i no van saber afrontar aquesta clara ventatge i un parcial de 1-4 deixava el resultat final amb un 9-4.

3 punts més importantissims, que afiancen l'Alforja en posicions de la zona intermitja de la classificació. Aquesta setmana els blaus aniran a una de les pistes més díficils de la categoria, la del Monstant, una prova de foc pels alforgencs i veure el nivell al que està l'equip del Baix Camp.

2 comentaris:

Magí ha dit...

Hola soc de la opinió que haver de esparar una setmana casi per saber el resultat del partits es molt de temps crec que les persones que no us poden segui als partits i o fem per la pagina web,podrieu posar ni que nomes fos un article posant el resultat, i el resum publicar-lo mes tard , no mes es una petició apa deu i força ALFORJA F.S.

Ernestillu ha dit...

Totalment d'acord Tutii! Ens posarem les piles per actualitzar abans la pagina web, no ho dubtis. Però... no tenies al Jesus per informar-te de tot? Jajaja!