dissabte, 21 de novembre del 2009

MONTSANT FS - ALFORJA FS ( 2 - 2 )

Un dels partits més díficils el que afrontava l'Alforja al camp del Monstant, una de les pistes amb més història de la categoria. Una primera part molt tàctica i una segona més oberta van ser les dos variants del partit.

Els dos equips van sortir a la pista amb una defensa a mig de camp i per tant era díficil elaborar jugades d'atac. Els locals van disposar de més posessió i alguna ocasió més, en canvi l'Alforja no creava tan joc i havent creat un parell d'ocasions clares durant la primera part. Els minuts es van anar succeïnt i semblava que el 0-0 arribaria a la mitja part, però una pilota perduda a mig camp la va aprofitar la Montsant per posar el definitu 0-1.

A la segona part els visitants van sortir, a diferència de la primera, a pel partit, i ho van demostrar ben ràpid creant ocasions de gol que no va poder materialitzar. La Montsant també tenia alguna tirant pilotes per darrera la defensa adelantada de l'Alforja i en una d'aquestes faria el 2-0 a falta d'uns 11 minuts per a la conclusió del partit. El partit seguia amb la mateixa dinàmica, sense creació en les jugades però ocasions per les dos bandes amb el plantejament del començament de la segona part. Perla, de cap, retallava distàncies al marcador a falta d'uns 8min. Faltant 5min per al final del partit, els blaus treient el porter-jugador i en busca del empat. Un rebuig del porter el rematava Samu per posar el 2-2 al partit a falta de 2min per al final i quan només quedaven 40 segons per la conclusió del partit, l'Alforja s'hagués pogut emportar el partit amb un pal, però el partit va acabar amb taules al marcador.

Punt valuós l'aconseguit pels alforgencs a la pista de la Monstant. El següent partit també es fóra, a la pista del Monsteny, una altra visita complicada en què l'Alforja tractarà de donar una bona imatge i sortir amb un resultat positiu de terres barcelonines.