dilluns, 29 de març del 2010

BAR MORENO'S - ALFORJA FS ( 3 - 3 )

L'Alforja visitava la pista del Moreno's, un equip on a casa es sent més fort i més comode tal i com va demostrar en el partit d'anada.

Als primers minuts, els alforgencs es sentien incomodes en una pista on no els afavoria i fruït d'això els de Lleida portaven el control del partit amb ocasions que Xavi les desveratava. Però no va ser fins a finals de la primera meitat amb un doble penalt transformaven l'1-0, cosa que l'Alforja tot i de disposar de la mateixa pena no va aprofitar.

A la segona part els alforgencs van sortir amb una actitud totalment diferent i això es va reflectir en el partit, on van començar a disposar de clares ocasions de gol però va tornar a ser el Bar M0reno's qui va pegar posant 2-0 al marcador. Faltaven poc menys de 8 minuts i els visitants treient el porter-jugador van aconseguir empatar amb gols de Ruben i Ernest. Quan semblava que els alforgencs es podrien emportar el partit, els locals van fer el 3-2 però una altra vegada Ruben va posar el definitiu 3-3.

Partit irregular del Alforja que necessitarà millorar si vols treure resultats positius en els dos pròxims partits a casa, Montsant i Montseny.