diumenge, 11 d’abril del 2010

ALFORJA FS-MONTSANT FS ( 2 - 4 )

L'Alforja s'enfrontava contra un dels millors equips de la categoria, tal i com mostra la classifació. Després d'un partit intens i vibrant, petits detalls van decantar la victòria cap al equip visitant.

A la primera part els del Baix Camp van sortir molt "enxufats" i amb una defensa fèrrea i unes posessions pausades van saber agafar el "tempo" del partit. Justament en un contraatac, després d'un córner visitant, Òscar avançava als locals. Les forces es van igualar, i no va ser fins a falta d'un minut quan la Montsant aconseguia l'empat després d'una gran jugada col.lectiva.

Al començar la segona part, els visitants van apretar i els alforgencs van passar uns moments complicats tot i que van saber mantenir l'empat. En una altra pilota robada, Ernest posava per endavant als locals. A partir d'aquí la Montsant va acosar el cop, encara que els alforgencs no van aconseguir ampliar distàncies amb un doble penalt fallat i un parell d'ocasions clarísimes de gol. Al faltar 3 minuts per la conclusió del partit, un doble penalt va ser executat de forma molt ràpida per la Montsant, tot i que aquests havíen demanat temps mort, això va escalfar els nervis. Segurament aquests nervis nombrats els hi van fer passar una mala jugada als locals "sortint-se" del partit, en canvi, la Montsant, amb més experiència es va emportar el partit amb un 2-4 final.

Com comença a ser una tònica aquesta temporada, gran partit de l'Alforja però decissions arbitrals i/o errors propis fan que s'escapin els punts.