dimarts, 20 d’abril del 2010

ALFORJA FS - MONTSENY ( 4 - 0 )

L'Alforja afrontava un altre partit a casa després de la derrota contra la Montsant. Els "blaus", molt mentalitzats i seriosos durant tot el partit, es van poder emportar els 3 punts.

Els alforgencs van sortir "enxufats" al partit, a causa d'això, les primeres ocasions no es van fer esperar i Perla transformava el primer gol. Les oportunitats es mantenien però no es va saber transformar cap més. A meitats d la primera part, després que el Montseny tingués les primeres ocasions, amb grans intervencions de Xavi, Samu, de jugada assejada, transformava el 2-0. I no seria fins a l'últim minut d'aquesta part quan una jugada entre Iván i Samu, la materialitzava el mateix Iván.

A la segona part el Montseny ho seguia intentant però Xavi estava inconmensurable. Els alforgencs, amb més tranquilitat, aconseguien el quart, el segon del matí de Perla, que deixava el partit vist per sentència.

Gran partit dels locals, tot i que cal dir, que el Montseny segurament s'hagués merescut emportar algun gol i així hagués estat si els blaus no comptessin amb un gran porter com es Xavi.