dimarts, 1 de novembre del 2011

AIXÒ COMENÇA A RUTLLAR!

Després d'un díficil inici de temporada, els equips del club del Baix Camp comencen a agafar una bona tònica de cara a aquesta temporada aconseguint 9 de 12 punts possibles en aquest cap de setmana.

El Territorial visitava la pista de l'Amposta, sens dubte una de les més díficils de la categoria. Després d'una fluixa primera part "a veure-les venir" amb el resultat de 1-0, al segon temps, els grocs van treure el seu orgull i van conseguir un parcial de 0-7 amb el resultat final de 1-7.

El Preferent també tenia una visita díficil, en aquest cas l'Hospitalet Vandellós. El partit va ser molt ajustat en tot moment, i ambdós equips van portar el pes del partit en diferents parts del partit. El resultat final va ser de 2-3, tres punts molt suats que van ser portats a Alforja.

El Segona Divisió tornava a jugar com a local, aquest cop contra els Garridells. Però les sensacions van tornar a ser fluixes, ja que el resultat final va ser de 2-9. Esperem que els bons entrenaments que fa aquest equip quedin reflexats en la competició en un temps proper.

L'Infantil va conseguir la primera victòria de la temporada contra el Reus Futsal. Després d'estar a punt de sumar en los dos primeres jornades, a la tercera va la vençuda. Els nois van realitzar un gran partit i el marcador del pavelló d'Alforja il·luminava un 15-1 al final del matx.