dimarts, 8 de novembre del 2011

EQUIPS BASE, OK ; SÈNIORS, KO


En els partits d'aquesta setmana destaca el gran paper del futbol sala base i les derrotes dels tres equips sèniors en els seus respectius partits.

El Territorial s'enfrontava contra el Sant Julià, un equip d'Andorra on té les prespectives/esperances molt altes en aquesta lliga. Després d'un mal inici de partit (els visitants van marcar als 10 segons) els alforgencs van a remolc tot el partit sense arribar a igualar el marcador en cap moment del partit. El resultat final va ser de 2-5 a favor dels andorrans.

El Preferent, que va jugar seguit del Territorial, rebia el Futsal Valls, un equip consolidat a la categoria. No va ser la tarda dels nois del "Perris", i igual que en el Territorial, tot el partit va anar a remolc sense veure en cap moment opcions reals de treure algo positiu. Al final del "matx" el marcador reflexava un 4-9.

El Segona Divisió viatjava a Calafell per enfrontar-se amb el Platense Segur de Calafell. A diferència d'altres partits, aquest va ser igualat, en el qual es va disposar de moltes ocasions de gol per avançar-se al marcador, però van ser els locals qui van pegar primer (i últim) quedant el marcador final de 1-0.

L'Infantil també es despaçava fora de casa, en aquest cas a Vandellós. Un inici molt fort dels joves alforgencs va decantar el partit, amb un parcial de 1-5. A partir d'aquest moment l'encontre es va trencar i al disposar els dos equips d'ocasions el resultat final va ser de 3-8.

El Benjamí va debutar a casa amb bon peu. Els nens entrenats per Pol Aragonès, van demostrar la seva superioritat davant el Col·legi Santa Anna de Castellvell i el resultat al acabar el partit va ser de 9-1 pels locals.