dimarts, 22 de novembre del 2011

DISSABTE AGRIDOLÇ

Cap de setmana amb més activitat respecte a l'anterior: 4 dels 5 equips jugaven, amb resultats diferents aconseguint 6 dels 12 punts totals en joc.

El Territorial es trobava les cares amb l'Alcover, un equip proper però que encara no s'havia enfrontat mai amb la seva curta història. Després d'un inici fugaç, els alforgencs es van situar 2-0, però es van confiar i l'Alcover va tindre oportunitats per empatar el partit, quedant a la mitja part, 2-1. A la segona part, es va manifestar la superioritat local i el resultat final va ser de 6-1.

El Preferent s'enfrontava amb el Móra La Nova. Els grocs van començar fluixos i d'això es van aprofitar l'equip visitant, el Móra, amb un 2-0 ben d'hora. A la mitja part, es va decidir anar a pel partit i fruït d'això el Móra, amb més espais, va "finiquitar" el partit amb un 4-0. Però llavors va sorgir la ràbia alforgenca i es va aconseguir empatar a 4-4 a falta de 2minuts. Llàstima que els visitants tornessin a avançar-se a les últimes jugades del partit. Resultat final: 4-5

El Segona Divisió visitava el Bonastre amb ganes de començar a sumar en el seu casiller particular. Després d'una primera part ajustada, on els locals sols van poder marcar a pilota aturada, la segona part va ser més perjudicial pels alforgencs ja que el marcador final reflexava un 5-0.

El Benjamí jugava contra l'Escola Mare de Déu de la Candela de Botarell. Els alforgencs, tot i no disposar de la plantilla al complet, van guanyar amb claredat tal i com demostra el marcador: 10-0. Amb aquest resultat l'equip continua afiançat a la primera posició de la Lliga del Consell Esportiu del Baix Camp.