dimarts, 29 de novembre del 2011

LÍNIA ASCENDENT

Cap de setmana productiu en el club, on s'han aconseguit 8 dels 12 punts totals en joc, amb 2 victòries i 2 empats.

El Territorial viatjava a les Borges Blanques amb la esperança de sumar els tres punts i així agafar una petita ratxa de punts que allunyés a l'equip d'una situació complicada. Tot i anar al descans amb 1-0 en contra, els visitants es van refer del cop i van marcar 4 gols consecutius a les acaballes del partit, deixant el partit sentenciat que acabaria amb el 2-4 final.

El Preferent també es desplaçava, en aquest cas a Flix. L'equip necessitava sumar després dels mals resultats en les últimes jornades. I amb aquesta mentalitat va començar el partit, on els alforgencs van aconseguir un parcial de 3-7 que els locals van poder capgirar la situació, acabant el "matx" amb el resultat de 8-8.

L'Infantil tornava a l'acció com a local, justament contra el Flix. Tot i el resultat final de 8-3, el partit va presentar diferents complicacions, tal com demostra que només a falta de 2minuts pel final, es va poder trencar el 1-1. Amb aquesta victòria els alforgencs es situen a la zona alta de la classificació.

El Benjamí tenia el díficil compromís d'anar a la pista del Vandellós, en un partit vibrant, on hi van haver diferents alternatives al marcador, el resultat final va ser de 5-5 que manté als alforgencs a la part alta de la taula.