dilluns, 16 d’abril del 2012

BON DEBUT DEL CUMESA

Cap de setmana en el que tornava a rodar la pilota després del "parón" de setmana santa. En aquesta jornada, tres equips del club amb tres signes diferents.

El Territorial, que venia de guanyar al Tàrrega, va perdre a la pista del cuer, l'Alcover en un partit molt renyit. Els alforgencs van començar bé el partit avançant-se en el marcador, però ben poca va durar la felicitat pels visitants ja que l'Alcover ca capgirar el marcador. No va ser fins a finals de la primera part quan els grocs van tornar a prendre la inciativa en el resultat. A la segona part, tot seguia molt equilibrat amb l'empat dels locals, però dos expulsions dels visitants van dificultar molt la victòria del partit que finalitzar amb 5-3.

El Segona Divisió va començar la lliga de descens amb una victòria enfront al Poboleda per 7-5, resultat que demostra la dificultat del partit. Els alforgencs van estar per damunt el marcador en tot moment però no del tot encertats ni precissos cosa que va fer que en tot moment del partit es patís pels 3 punts. Tot i això, 3 punts importantíssims pels blaus que de ben segur donaran confiança per continuar treballant.

L'Infantil jugava a casa contra l'Altafulla. A diferència del Cumesa, els canterans van anar en tot moment a remolc del marcador. Tot i disposar de moltes ocasions de gol, no va ser fins als minuts finals quan els alforgencs van poder aconseguir l'empat a 3-3 que manté distàncies a la taula classificatòria amb el mateix Altafulla.