dimecres, 2 de maig del 2012

BON NIVELL PER ENCARAR LA RECTA FINAL

El Territorial va vèncer al Botarell en un partit més complicat del que marcaria el resultat final. Els alforgencs van començar fortíssims a l'inici del partit posant-se 0-3 al marcador, però a instants finals de la primera part els locals van retallar distàncies, 2-3. A la segona part, amb un Botarell crescut i l'Alforja acosant la falta d'efectius, els locals van dominar el control de la pilota i tot i posar-se 3-3 a falta de 7 minuts, un "apretón" dels grocs va sentenciar el partit amb el 3-8 final.

El Preferent també jugava a fora, en aquest cas contra La Pobla de Mafumet, un rival amb una situació classificatòria semblant. Un gran inici alforgenc, amb un gol al primer minut del partit, va guiar als grocs a la victòria per 5-6. Tres punts que allunyen de les posicions perilloses de la classificació i que donen moral per acabar la lliga amb bones sensacions.

El Segona Divisió es desplaçava al Polilleuger del Barri Gaudí per enfrontar-se al Reus Unió. Un partit igualat i en diferents alternatives en el marcador va acabar amb el resultat final de 4-4 que manté totes les opcions obertes pel que respecte a la Lliga de descencs d'aquesta zona de Tarragona.

L'Infantil tornava al Pavelló d'Alforja per jugar contra l'Amposta. Els alforgencs amb varies baixes, van fer un gran partit aconseguint la victòria per 5-3 amb un joc intens però amb poca punteria de cara a porta.