dilluns, 28 de gener del 2013

LA PRÈVIA AL CARNAVAL

La jornada prèvia a la parada per Carnaval (ara venen dos jornades de descans, ja que fins al 16 no es reprèn l'activitat per a la majoria d'equips) es cobrarien 3 derrotes i només els sènior aconseguirien sumar.
Preferent amb un empat enfront el Pradell i Territorial amb una victòria davant el complicat Cambrils d'Odèn.
S'està treballant bé en termes generals en totes les files però sembla que els resultats no siguin benvolents per a tots. El que està clar és que estem arribant a l'equador del curs esportiu i encara queda camí per recórrer.

Ànims a tots per seguir treballant i sobretot, disfrutant!

 TECNOVIT ALFORJA CFS "A"     4-1   CAMBRILS CECR "A"  

El primer equip rebia un Cambrils en dinàmica positiva ja que la ratxa que encarrilava era de 4 victòries en els últims 5 partits. Per contra, l'últim partit de l'Alforja contra el Torrente de Cinca on no es va desplegar el millor joc feien saltar totes les alarmes per anar amb precaució ja que podia passar de tot.

Uns primers 5 minuts amb els locals encara descol·locats serien aprofitats pel Cambrils per crear força perill amb arribades on Cristian hauria de treure casta de porter. El partit s'aniria igualant i els grocs anirien agafant confiança i possessió per crear perill, un perill amb forces fallades gairebé a línia de gol. L'encert vindria per part d'Osete a mitjans de la primera part tot i que poc després en una badada defensiva els del Solsonès igualarien el matx. Amb la igualada al marcador i en el joc s'arribaria al descans.

Només arrencar a la segona meitat els locals imprimirien una pressió que els facilitaria la recuperació ràpida de pilota i arribades més pronunciades. Talment que als 5 minuts ja s'havia capgirat el marcador a un 3 a 1 favorable. Un Cambrils més abocat a buscar el partit va provocar que aviat es cometessin les 5 faltes, fet que desaprofitaria Ivan encara que va ser l'autor del 4 a 1 definitiu. Els visiatnts emplearien el porter jugador sense gaire encert i el marcador ja no es mouria.

Una primera part de poca confiança seria l'ombra d'un partit que es va haver de resoldre amb més força que cap contra un rival dur i que com bé s'ha vist en la dinàmica que portava, donarà guerra.

El Territorial no descansa aquesta setmana degut a que disputarà partit de Copa a La Pobla de Mafumet diumenge a les 12 contra el Xardrax F.S.

 TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"     2-2   PRADELL BAR RTE MELVIN "A"  

 LAGUNA CFS "A"     11-1   CUMESA ALFORJA, F.S. "A"  

 AMPOSTA FS "A"     13-0   CUMESA ALFORJA, F.S. "A"  

 LAGUNA, CF.S.     4-2   CUMESA ALFORJA, F.S. "A"  

Els més petits visitaven el Laguna en l'últim partit de la lliga regular prebenjamí amb l'objectiu dels 3 punts per assolir la 2a plaça. El Laguna, amb el mateix objectiu, rebia un equip a qui havia guanyat per un 2-6 en la primera volta.

Una primera part on els blaus van sortir a per totes des del primer minut, anant a pressionar i no deixant treure la pilota controlada als locals. Els alforgencs, no paraven d'arribar a la porteria local, però sense el premi del gol. El Laguna, amb una contra boja, on un jugador blau va caure sobre el seu porter i l'hi va rebotar la pilota, s'avançaria en el marcador. 5 minuts més tard, en una altra contra tornerien a marcar. Els alforgencs no baixaven els braços i ho intentaven de totes maneres, però un porter molt encertat i la falta de punteria feia que en una jugada desafortunada, després de 4 xuts dins de l'àrea, la pilota va rebotar en un jugador blau i es marxaria amb un 3-0.

A la represa, els alforgencs, motivadíssims, acoseguien posar-se 3-2. El primer, Oleguer marcaria en una falta indirecta, i en el segon, Oleguer faria una passada llarga a Pau, que sol davant el porter no va perdonar. Amb 10 minuts els petits del Club es posarien al partit. Uns últims 15 minuts amb la mateixa tònica que la primera meitat, els blaus van crear més perill, pressionant a dalt però sense encert i el porter local encertat. A falta de 3 minuts, un xut reboteria a l'esquena d'un defensa blavet i significaria el definitiu 4-2.

Un partit on es va veure molt bon futsal per part dels dos equips, i que serveix als més petits per aprendre una mica més de la derrota. Es va fer un molt bon treball i es va disfrutar molt, i això és el més important.

Aquesta derrota va significar l'empat a 18 punts a la 2a posició entre Amposta, Alforja i Laguna, que a causa del gol average quederien en 2a, 3a i 4a posició respectivament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

IEP! atenció el Cambrils no és d'Osona, sinó del Solsonès.

Anònim ha dit...

Rectificat. Perdoneu l'error.