dilluns, 22 d’abril del 2013

AMPOSTA vs TECNOVIT ALFORJA (3 - 2)

L'entitat no està passant per un bon moment esportivament parlant i prova d'això n'és la marxa del primer equip el qual només porta una victòria en aquesta segona volta. Aquest cap de setmana era idoni per retrobar-se amb la sensació de tornar a guanyar i marcar una línia enfront un rival directe com és l'Amposta. Malhauradament, però, la falta de definició en atac va permetre als del Montsià remontar un partit que tenien amb el marcador advers.

Als Montsianencs se'ls hi dóna molt bé les contres i aquest partit tenien clar que ho aplicarien ja que duien una banqueta reduïda. Els del Baix Camp, per contra, volien dur el pes del partit tenint possessió i creant perill acabant les jugades amb profunditat. Arrel d'aquestes estratègies, l'Alforja disposaria de forces xuts i algunes internades creant cert perill, tot i que només un xut a 3/4 d'Ivan acabaria entrant i establint l'avantatge pels forans. Els locals també van ficar a prova un Xavi molt encertat a la primera meitat en algunes contres però a la mitja part el marcador reflexava un 0 a 1.

Només arrencar la segona part, els Alforgencs s'avançarien per mitjà de Marc després d'una bona triangulació. A partir d'aleshores, els Ampostins anirien pel partit i pujarien una marxa per tal d'anar a buscar com a mínim l'igualada i la tàctica els hi aniria bé ja que en qüestió de 5 minuts van equilibrar el resultat amb dos gols. Els ànims d'uns amb els braços a baix i els ànims dels altres, heufòrics, va permetre als locals seguir creant perill i a l'equador de la segona s'avançarien en el marcador havent capgirat una situació força adversa. Els d'Alexis aplicarien el porter jugador a falta de 5 minuts però tot i crear perill com sempre, aquesta vegada no van obtenir res a canvi.

Mal resultat per l'Alforja que cau a la quarta posició amb l'Amposta per davant i amb un calendari pel davant molt complicat. Està clar que l'Alforja ha d'intentar capgirar la dinàmica sigui com sigui i que no té marge de maniobra. Des d'aquí, demanar als Suporters i a la gent pròxima al club el màxim suport en aquests moments complicats.