dilluns, 15 d’abril del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS "A" vs NÀSTIC

Si la setmana passada ens queixavem de la quantitat d'empats que arrosega el primer equip, en aquesta jornada s'ha produït per enèsima vegada l'igualada en el marcador. El rival, el Gimnàstic de Tarragona de futsal, ocupava la zona mitja de la taula però els equips per un cantó i els àrbitres per un altre semblen disposats a ficar les coses ben difícils. Està clar que els primers és el que han de fer, però els segons...

Bé, el partit comença amb certa possessió pels locals i amb intents de jugades no culminades. Error de no materialitzar, el Nàstic aprofitaria una contra per per avançar-se primer. L'Alforja no afluixaria i aviat igualaria el marcador mitjançant un gol d'Ernest. Ja passat l'equador de la primera part, després de que un jugador visitant se n'anés de dos jugadors groguencs per velocitat aprofitaria l'u contra u davant Christian. Fins aleshores, un partit obert, amb possibilitats per ambdues bandes i potser amb desavantatge pels locals degut a forces imprecisions en les passades.

Arrenca la segona part, i els de negre decideixen castigar amb dos penaltis gairebé seguits accions molt rigoroses. Amb la moral bastant tocada, tornen a aprofitar per amonestar Sergi i així ser expulsat per doble groga. L'Alforja va aguantar bé 1:50 minuts amb 3 contra 4, però a falta de 10 segons van encaixar el 5é. A partir de llavors, porter jugador i canvi de papers ja que els locals van saber capgirar el marcador amb la mala fortuna d'un gol que va fer el nàstic mentre es produïa la remuntada i també en no culminar l'última jugada als instants finals.

Empat per als dos conjunts on es podría dir que merescut pel Nàstic a la primera part i pels locals a la segona després del treball extra que els àrbitres van imposar.

Malgrat el resultat i les sensacions, cal aixecar el cap i seguir treballant ja que venen unes setmanes molt dures.