divendres, 12 d’abril del 2013

LA COSA VA D'EMPATS

Problemes tècnics han retrassat la crònica d'aquesta última jornada on el primer equip va tornar a ensopegar. Un punt fora de casa amb sabor agre ja que va ser en els compassos finals que la P.B. Solsona va aconseguir l'igualada i, per a més inri, els dos últims minuts l'Alforja no va saber aprofitar la superioritat numèrica a causa de l'expulsió d'un Solsoní.

La primera arrencava amb un gol matiner d'Ernest després d'una bona triangulació entre tots els membres de l'equip. Això no va fer baixar els braços dels locals ja que era molt aviat i ho intentaven amb xuts i intents d'aprofunditzar jugades però la sort no els hi estava de cara. Sense domini clar per cap d'ambdós equips, les jugades s'anaven succeïnt i a l'equador de la primera part, després d'un jugada local, Christian, pels visitants, establiria l'avantatge de 0 a 2 després d'un xut de camp a camp. Era un regal que donava certa tranquilitat als Alforgencs que a partir d'aleshores els permetria jugar un pél més còmodes fins arribar al descans.

Torna de papers a la represa quan el Solsona marcaria ben aviat un gol en una contra després d'un mal xut dels visitants. Això provocaria nervis i imprecisions en la majoria de jugades i passades per al que quedava de partit. Es preveia un resultat curt i el conjunt d'Alexis marcaria una línia més defensiva que els sentenciaria en els últims compassos degut a una contra. En la mateixa jugada de l'empat, un jugador Solsoní era expulsat i els visitants no sabrien aprofitar-ho ni jugant 4 contra 3, ni a última instància amb porter jugador.

Val a dir que l'increpància d'alguns jugadors i un públic exaltat (tirant objectes al camp) van intentar per totes les vies descarrilar l'Alforja i un arbitratge molt seriós va permetre que l'empat fós prou bo mirat des de la vessant positva.

Tot i això, masses empats en aquest últim tram de lliga que està provocant que els perseguidors s'aproximin i els perseguits s'allunyin. Aquesta setmana ve un Nàstic que segur que ficarà les coses molt difícils i ja no queda massa treva. Sort a tots i a seguir treballant!!!