divendres, 21 de novembre del 2008

VINYOLS FS - ALFORJA FS ( 0 - 3 )

El duel entre Vinyolencs i Alforgencs es presentava ahir al vespre de forma avançada a la jornada de dissabte on l'Alforja FS amb vuit partits jugats es presentava amb un empat i una derrota a les seves estadístiques. Estem parlant, doncs, d'un equip que està realitzant un bon treball i que s'enfrontava contra el Vinyols, un equip amb estadístiques també força clares de cara a la lluita per les posicions cap davanteres de la classificació. Ens trobàvem davant d'una jornada intersetmanal com si de Copa del Rey es tractés, jornades les quals són autèntiques sorpreses ja que els equips no es poden preparar tan bé com voldrien.

Encontre saldat amb un 0 a 3 on valga'm la redundància suma 3 punts d'or al compte Alforgenc. Dos aspectes positius recalcàvem els de l'Alforja d'aquesta victòria: per una banda guanyar els permet seguir en la ratxa de vuit partits sense conèixer la derrota i per altra banda tancar la porteria a zero, la qual cosa encara no s'havia aconseguit i ahir els porters van voler tindre la seva part de protagonisme.

El colegiat Germán iniciava el matx on tots dos equips lluitaven per voler la pilota i poder ser ells els constructors de jugades però semblava que l'Alforja tenia més possessió i aixó li propiciava tindre algunes internades que no van saber materialitzar. John, Ernest i Oso van disposar de les ocasions més clares per avançar-se en el marcador. D'altra banda, el Vinyols, mitjançant el seu jove golejador buscaven les seves jugades i no van tindre sort quan van estavellar una pilota al pal. Tots dos equips es jugaven amb molt de respecte i el 0 a 0 així ho demostrava fins ben entrada la primera part. Va ser Ernest qui mitjançant una jugada personal aconseguia trencar la diferència, tot i que un penalti un tan discutit a l'àrea visitant posava l'ai al cor dels visitants però Cristian els va donar el seu suport aturant-lo esplèndidament i permetent arribar amb la mínima a la mitja part.

Els segons vint minuts el Vinyols semblava voler més la pilota i construïa més jugades que l'Alforja però sempre es topava amb una defensa ben col·locada. El ritme de l'Alforja va baixar arrel dels interessos d'un 0 a 1 favorable. En aquest període l'Alforja llençava més contraatacs i en un d'aquests, una bona triangulació va permetre a Òscar marcar el segon gol que donaria certa tranquilitat als seus. En aquest moment, el Vinyols es llença a l'atac però sense massa perill per la porteria defensada per Alexis. Inclús en els últims cinc minuts no van saber aprofitar el porter jugador i ja a les acaballes del partit, com bé sent habitual, el jove Ruben posava la guinda amb el tercert tant que sentenciava l'encontre.

Finalment, doncs, victòria merescuda en un camp molt díficil on ja han caigut alguns dels grans i que permet l'Alforja anar posant distància als perseguidors. L'equip no té partit el cap de setmana amb la qual cosa es donen una petita treva per descansar fins la propera jornada que s'enfrontarà contra el Mediterrani de Cambrils al Municipal Alforgenc.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

muy bien esa porteria a 0 aora en dos semans toca mediterrani veremso a ver como se da partido facil?¿? veremos no lo creo pero bueno tocara luchar para segir puntuando
suerte!!!!!

Anònim ha dit...

hOLA bon dia!

em vai passant per els blogs dels equips, i ja que ahir ens vam enfrentar dic, avere el resum que han fcat!

dir-vos que enhorabona per el partit!
per damunt de tot hi va haver joc net, i axo es lo principal.
dir-vos el que en penso de vosaltres i la lliga en sí!
ja portem 9 jornades,i és cert que encara en falten equips per jugar, però crec i espero que la lluita estuigui entre vosaltres i l'Aldea!
em decanto per vosaltres, i us ho dic enseriu.
de plantilla i calitat és molt semblant, però teniu millors porters, teniu les idees clares(cosa que ells tamb).

us vec molt igualats, molarà anar veient jornada a jornada!

jo no vai jugar perquè tinc un dit rebentat hi ai d'estar unes 2 setmanes sense poder jugar( en principi)
el partit va ser força igualat, el xut nostru el pal, el penal parat, ja li vai dirr, xuta alta i és gol!
però....

en fi, molta sort i salut

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Jaume, esperem que milloris del dit i com tu es dit ja anirem veient jornada a jornada. Sort!

Anònim ha dit...

Ei Jaume!
Gràcies per la teva opinió tan sincera, la veritat és que si que va ser un partit molt net i guapo de disputar. I si a més, després, fora la pista et trobes amb aquest bon rotllo... és d'agraïr.
Espero que et recuperis aviat i a la pròxima si puguem jugar en contra.
La lliga és llarga, i com s'ha vist aquesta jornada, tots podem punxar!
Ànims i fins la propera!

Anònim ha dit...

perdona que te corriga jaume,soy un xiko joven que juega ne prefenet tambien y e jugao contra laldea ya esta temporada el slaou b y esta semana voy a alforja donde creo qe sera muy dificil sacar algo , pero bueno a eso vamos
y bueno corregirte en que estoy de acuerdo en que suba alforja pero su rival es salou,por que el aldea cae i caera mas i el salou b baja a jugadores d nacional cosa k no veo muy bien peor bueno.suerte i gracias por dejar opinar a al gente cuidaros gente!!

Anònim ha dit...

Simple 5, tens tota la raó, no pots deixar cap equip de banda, i tamb es cert que el salou b, fa baixar jugadors, nosaltres els hi vam poder treure un puntet!
ja es veu, ara nantrus estem a dalt, però en 2 partits dolentsja estàs ficat baix, a seguir jugant a futsal, i per damunt de tot esportivitat!!

salut i gràcies per els ànims!!

Anònim ha dit...

jaume juegas en el alforja¿?¿
nose si juegas o no pero solo por la pagina k teneis y lo respetuosos que sois de verdad que es de agradecer que jugeis o esteis en este deporte y creo que sinceremente sois unos firmes candidatos para subir este año pero bueno solo deciros que el partido de este sabado no es de nuestra liga porque nosotros este año nos tocasufrir para quedarnos otro año mas pero espero que gane el mejor y sea un bonito partidoo suerte i animo que con humildad y confianza se consige todo en esta vida,gracias!!

Anònim ha dit...

Hola companys!

Típic tòpic, "no hi ha rival petit"... i sinò que li preguntin a l'Aldea contra el Montblanc. Tots els partits del primer a l'últim són clau per aconseguir els objectius que hom es marca.

D'altra banda, el fluxe de jugadors entre equips filials o equips B's són opcions vàlides permeses per la federació i que tal organisme regula amb una normativa. És aquí on els equips han d'estar a l'aguait per si s'incompleix algun punt, però no criticar-ho.

I ja per acabar, aquesta pàgina intenta ser un reflex de l'entitat i és per això que es modera tot el que s'hi diu per tal de tindre bona harmonïa amb tothom.

Sort a la lliga i dissabte que guanyi el millor! :-)

Anònim ha dit...

simple 5, jo sóc un dels porters del vinyols!
però em vai passant per els blogs i dir el que penso, ja que ens vam enfrentar amb l'alforja, pos em va semblar de dir-lis el comentari, molta sort a tots!!
esportivitat, i amb ganes de guanyar i apendre!

Anònim ha dit...

muy bien jaue entonces ya e jugado contra ty peor bueno ya nso veremso en casa.encima alli hicimos un partido desastroso jajaja
beno que gracia por ser asi y dar vida a estas pagina spara los que dde verdad nos gusta el futbol sala!! suerte jaume a ty y a todos suert!

Anònim ha dit...

salou b: 1 aldea: 4 resultado del jueves por la noche partido adelantado!! aora teneis que pinchar con el mediterrani y asi nos metemos ay todos enh la lucha de nuevo! ajajaj
bueno genet felicidades por esta pagina.
mediterrani cambrils estamso con vosotros!!!