dissabte, 13 de desembre del 2008

ALFORJA FS - L'ALDEA ( 3 - 4 )

Aquesta setmana es presentava com una jornada especial degut a tres dels partits que enfrontava a sis equips de la part alta de la classificació. El Pradell es mesurava contra el Salou (4 - 6), el Valls contra el Vinyols (3 - 2) i l'Alforja contra l'Aldea. Punts importantíssims en joc per uns i altres en aquesta lluita pel campionat de preferent. El partit que disputava l'Alforja al seu feu contra el colíder, l'Aldea, era un partit molt esperat tan per jugadors com per públic i així es va demostrar amb l'aforament que es va viure al pavelló. Gran expectació a un gran partit que no va defraudar amb l'exhibició de joc feta pels dos conjunts que es va saldar amb la derrota Alforgenca per un 3 a 4.

Una primera part marcada pel bon joc local es resumeix amb un 3 a 0 a la mitja part. L'Alforja estava ficant les coses molt difícils a un Aldea que no cessava i que a més buscava insistenment la porteria dels blaus, però la sort o l'eficàcia no els acompanyava, a l'inversa del que Ernest, David i Gerard van saber materialitzar bones triangulacions que van permetre que el partit s'anés decantant de cara als locals en aquesta primera meitat.

Segona part on l'Alforja de la primera part va desaparèixer i l'Aldea es va llençar a l'atac des del minut 20. Els locals van voler mantindre la renda que els era favorable però que van anar veient com els aldeans anaven reduïnt fins produir-se la remuntada. L'Alforja va acusar l'expulsió de Quim, període en el qual jugant amb 3 jugadors no van poder aturar l'allau d'intents dels visitants que van aprofitar per marcar. Poc després l'àrbitre va tornar a protagonitzar una doble espulsió molt rigurosa per ambdós conjunts que va fer que hi haguéssin 8 jugadors al terreny de joc. Una segona part molt moguda on en els últims intants, l'Alforja, amb porter jugador no va poder fer res per igualar el marcador i trencava així la bona ratxa que duia a la lliga.

Espectacle doncs pels locals a la primera i pels visitants a la segona que va acabar per cedir tres punts a casa contra el colíder, ara líder empatat a punts. Cal remarcar que l'Alforja no perdia a casa desde la passada temporada a l'última jornada de lliga.

Segurament, els jugadors del baix camp hauran aprés la lliçó de que no hi ha resultat definitiu fins que no s'acaben els 40 minuts de joc i que el treball de la primera part és el que s'hauria de mantindre al llarg de tot el partit. La propera jornada l'Alforja visita el Montblanc, cuer a la classificció però equip difícil com ha demostrat en alguns dels últims resultats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el poble està amb valtrus!! visca el FS!! l'àrbit era un cateto, no en tenia ni puta idea, mereixieu la victoria, ànims equipuuu!!

AFICIOOOO

Anònim ha dit...

partido duro ?
muchas expulsiones en un partido de utbol sala ya es extraño ver alguna expulsion ... peor buno por lo que he ido leyendo muy igualado y una parte para cada uno con la mal suerte para el alforja de 20 segundos y..... pero bueno chavales seguis lideres y esto e snormal perder e !! ya os lo digo yo que me estoy acostumbrando jajaja.
cuidaros mucho i suerte campeones que este año siii !!