diumenge, 18 de gener del 2009

EL MORELL - ALFORJA FS ( 4 - 9 )

Partit declarat d'alt risc pels incidents que es van donar lloc al poble d'Alforja la temporada passada però que no obstant es va desenvolupar de manera correcta. Només una grada plena i amb ambient crispat ficava una nota de tensió. El que va quedar clar dintre la pista és que aquells incidents no anaven amb cap dels jugadors de l'Alforja i un final on tots es van donar la mà ho va demostrar.

Victòria per 4 a 9 contra un Morell insistent i treballador.
La primera part arrancava de cara pels visitants quan s'avançaven en el mercador amb dues dianes però El Morell gaudia d'algunes ocasions de perill on el porter Alexis s'havia de lluir i inclús van disposar d'un pal. Els Alforgencs aprofitaven bé les contres i una pressió a tres quarts de pista dels locals permetia als blaus moure la pilota entre els espais aprofitant per deixar el partit bastant encarrilat amb un 2 a 6 al qual s'arribaria a la mitja part.

La segona part iniciava amb un Morell encara més pressionador on l'Alforja havia d'intentar aprofitar els espais. No va ser així ja que el resultat parcial de la segona part seria de 2 a 3. Vàries contres i algun xut llunyà varen ser les estadístiques de la segona meitat Alforgenca i El Morell va aprofitar un parell d'errades per minimitzar la diferència.

En conclusió, partit resolt ben aviat com s'havia plantejat per tal d'evitar sorpresses i que permet al conjunt dels del Baix Camp seguir coliders. Bona feina feta tant dintre la pista com de cara a fora i recordeu que la primera volta encara no s'ha acabat.

Des d'aquí donar ànims a tots els que teniu molèsties. (esperem la vostra recuperació)