dilluns, 2 de febrer del 2009

ALFORJA FS - REUS FUTSAL ( 8 - 2 )

Partit corresponent a la 17ª jornada de lliga, l'equador de la competició, a partir d'on el calendari gira volta per tornar a retrobar-se amb tots els equips a camp contrari. Aquesta última jornada els locals sentenciaven la primera volta amb una victòria que els col·loca una altra setmana més empatats a punts amb el líder, l'Aldea.
Era un partit molt esperat i motivant per l'equip Reusenc qui venia de guanyar dues setmanes consecutives i veia com s'allunyava de la part baixa de la classificació. Pels Alforgencs era un partit complicat ja que l'afrontava amb algunes baixes importants. Finalment però, partit resolt a la segona meitat per 8 a 2.

La primera part va estar dominada pel conjunt visitant que portava el pes del partit i l'Alforja no s'acabava de trobar còmode. Una pressió a tres quarts de pista dels Reusencs i una defensa molt endarrerida dels Alforjencs provocava més jugades pel conjunt visitant, tot i que no acabaven materilitzant-les. Diferència que hi va haver amb les jugades d'Ernest i Perla de falta els quals van donar avantatge en el marcador. Un 2 a 0 favorable als locals a la mitja part que no definia el que s'havia vist a la pista.

Canvi de pista i canvi de tarannà, ja que els locals es van ficar les piles i van aprofitar millor els espais que provocava la pressió a tres quarts de pista que van seguir fent els Reusencs. Tan va ser així que el resultat parcial d'aquesta segons meitat va ser de 6 a 2. El resultat no va ser clar fins gairebé el final de l'encontre ja que els visitants amb els seus dos gols intentaven entrar al partit i algunes entrades dures van ficar moments de tensió però sense cap mena d'incident.

Tres punts més per aconseguir la quarentena en una primera volta que dóna una bona mitja però que com bé sabem tothom, els examens finals són els importants per passar de curs. Ara tots els equips són diferents als del primer encontre i venen partits i punts importantíssims.