dimecres, 1 d’abril del 2009

ALFORJA FS - CAN VICENÇ ( 3 - 4 )

Un bon partit, a priori, el que es presentava al pavelló d'Alforja la tarda del 28 de Març a les 16.00h. Els alforgencs amb la obligació de continuar amb la ratxa per tal de no perdre el tren, i l'equip pastisser a demostrar que si estàn a la posició que estàn és per alguna cosa. 3-4 al final d'un partit boig, amb dues parts totalment diferents.

A la primera part, l'Alforja va sortir amb la dinàmica de joc que l'ha carecteritzat tota la temporada, molt de toc i rapidesa en les seves combinacions, früit d'aquest joc el Can Vicenç va mantenir una forta defensa i intentar aprofitar alguna contra. Les ocasions del equip local anaven succeïnt, fins a un total de 3 pals van fer els alforgencs, sense descomptar altres clares ocasions clarissimes de gol. Així va ser la tònica del partit durant tota la primera part, tot i que en una jugada de sortida de presió del Can Vicenç, un intent de pasada va rebotar a les cames d'un defensa local i així establia un 0-1 totalment injust.

A la segona part el partit va cambiar totalment. Si a la primera part comentavem que el domini va ser aclaparador per part local, a la reanudació es van igualar les forces, si més no, les ocasions, ja que l'Alforja va sortir a remontar i d'aquest fet s'aprofitava l'equip pastisser per tal de aconseguir el seu segon gol. Moments d'incertesa els primers deu minuts de la segona part, en què les ocasions es repartien i va ser el Can Vicenç qui va tornar a pegar primer, posant el 0-2 al marcador a falta de 8 minuts. L'equip local treu tot seguit el porter-jugador i després de la insistència blava, a falta de 3 minuts, l'Alforja havia aconseguit remontar el resultat amb dos gols de Sergi de la Peña i el tercer de John, que reapereixia en partit oficial. L'Alforja havia fet el més díficil, remontar el partit. Després de la remontada, va ser l'equip pastisser el que va treure el porter-jugador i a falta de 13 segons aconsegueixen el 3-3 en un xut llunyà. Una pèrdua de pilota en l'últim intent local va deixar gaudir als visitants de l'última oportunitat que, després d'una sèrie de rebots, va materialitzar el 3-4 final a falta d'un segon.

Un partit en el que es va acumular la mala sort inicial i el no saber jugar amb el resultat a favor a falta de segons per al final van ser les causes d'aquesta derrota. Cal mirar endavant, ja que aquesta setmana els del Baix Camp visiten el pavelló de l'Amposta, una pista en què caldrà donar el màxim si es vol treure algun resultat beneficiós per al conjunt blau.