dilluns, 6 d’abril del 2009

ANGELS AMPOSTA CE - ALFORJA FS ( 3 - 4 )

Un 3 a 4 mostrava el marcador al finalitzar el partit disputat dissabte a les 17h de la tarda on els Ampostins van realitzar un molt bon encontre enfront d'un espés Alforja que no va desenvolupar el seu millor joc aconseguint com a nota positiva 3 punts amb molta fortuna que li serveixen per no despenjar-se.

La primera part començava amb una tromba de continuades jugades d'atac del conjunt dels del Montsià que no van saber materialitzar. En algunes jugades topaven amb el veterà Alexis i d'altres el pal s'encarregava de negar l'oportunitat d'avançar-se. Per altra banda, un Alforja que perdia moltes pilotes i que no triangulava amb la fluidesa amb la que ens té acostumats a veure'ls disposava de més sort de cara a porteria i ho aprofitava per arribar a la mitja part amb una renda favorable de 0 a 2.

La segona part iniciava amb gols pels blaus però tancar-se per anar veient com passava el temps gairebé els sentencia ja que a falta de 3 minuts el marcador reflexava un empat a 3 després de que l'Amposta aconseguia remuntar un partit totalment advers. S'havia convertit un partit bastant boix entre anades i tornades i en una d'aquestes, John aconseguia una gran jugada que culminaria amb gol i per sort dels seus amb el resultat que significaria la victòria.

Potser massa premi per un mal joc, però a vegades convé ser pràctics i lluitar com sigui pel que més importa, el resultat. Setmana de descans per ficar les coses a lloc i, ara sí, afrontar la recta final del campionat.
Proper encontre vers el Vinyols al pavelló Alforgenc.