dimecres, 22 d’abril del 2009

ALFORJA FS - VINYOLS ( 5 - 4 )

Dissabte 18 va tindre cita la 26ª jornada de lliga on Alforgencs i Vinyolencs es van veure les cares. Un mal partit dels blaus el van poder salvar 'in extremis' als últims minuts després d'una gran segona part dels visitants on van aconseguir per uns instants l'igualada al marcador.

Una primera part amb molta fortuna pels locals i no tanta pels visitants permetia arribar al descans amb un 4 a 1 que no reflectia per a res el joc que es va veure a la pista. Un partit sense harmonia on les jugades d'Osete, Sergi, Ernest i finalment David van servir per deixar un partit 'encarrilat'. No estava jugant massa bé el conjunt local i tenia massa premi, altra vegada, premi que se li va girar en contra a la segona part on l'expulsió de Gerard va suposar jugar amb inferioritat l'estona que van necessitar per aconseguir fer un gol, el 4 a 2. Un partit 'encarrilat' veia com se li escapava després dels 3 gols consecutius dels Vinyolencs. La saga alforgenca va estar en anar a buscar el partit amb 5 jugadors de camp per no deixar escapar els tres punts i així va ser, obra de John després de vàries triangulacions. A falta de poc temps per finalitzar l'Alforja només li va quedar tancar-se per conservar la victòria.

Victòria que hauria de servir per donar esperança i motivació a un conjunt que últimament no esta desenvolupant el seu millor joc i que s'hauria de donar compte d'on està realment per no deixar escapar les oportunitats que passen setmana rere setmana. Propera oportunitat, no només de guanyar sinò de retrobar-se, Mediterrani a Cambrils el dijous dia 30. Fins aleshores...