dissabte, 2 de maig del 2009

MED. CAMBRILS - ALFORJA FS ( 3 - 7 )

L'Alforja aconseguia retallar distància amb el líder en el partit corresponent a la 27ª jornada de lliga contra el Mediterrani de Cambrils a domicili en el partit disputat dijous a les 22h del vespre on un joc directe el va permetre tindre el partit controlat d’inici a fi.

La primera part iniciava amb molt de toc per ambdós costats però eren els contraatacs les jugades de més perill i pels blaus significava quatre dianes i pels locals només una. El conjunt Cambrilenc va veure com ràpidament l’Alforja es ficava per davant del marcador i aixó va provocar que haguessin d’anar a remolc la resta de partit.

Als segons vint minuts, el Cambrils es veia obligat a avançar una mica més la seva línia de pressió i això donava més espais als blaus que van saber aprofitar per tindre moltes ocasions. Una recta final de partit una mica relaxada va permetre que els locals reduïssin la diferència fins al resultat final de 3 a 7.

Partit ben resolt en una pista que desde fa temps es negava a l’equip Alforgenc però que el fantasma de les derrotes no va ser present en cap moment. Bon enfocament i bona resolució que de ben segur donaran un gir a la moral dels joves alforgencs que ara més que mai han d’estar a l’alçada de la situació ja que venen partits importantíssims, el següent a casa contra el Mont-roig.

1 comentari:

Redacción ha dit...

Hola, buenos días

Te escribo desde el torneo de fútbol playa que organizamos. Ya llegamos a
la novena edición.
Este año además de haber un torneo nocturno, los campeones de cada sede
acudirán a la fase final en Segur de Calafell. La cuota por jugador es de 10 euros. Se requiere un mínimo de 10 jugadores
por equipo y un máximo de 15 jugadores.

Si tienes cualquier duda me puedes enviar un mail a
info@enjoybeachsoccer.com o llamar al teléfono 639663898

Gracias por tu atención

Un saludo