diumenge, 30 de gener del 2011

Castellbisbal 3-1 Tecnovit Alforja Fs

El Tecnovit Alforja fs, aquesta setmana es desplaçava a casa del actual líder de la categoria, el Castellbisbal. Segurament un dels partit més esperats de la temporada tant per jugadors, aficionats i públic en general... i així va ser ja que l'ambient viscut al pavelló local va ser increïble, ple fins la bandera. Sense cap mena d'incident malgrat la tensió que vivien tots dos equips, van fer que la gent present disfrutés d'una jornada espectacular.

Donaven el tret de sortida els Alforgencs ficant la pilota en joc, i ràpidament es va poder veure quina seria la tònica del partit, molta intensitat, dos equips forts en defensa i a la mínima que es pogués intentar pressionar. Els dos equips van disposar d’alguna ocasió però el primer gol el va anotar el Castellbisbal desprès d’un error nostre, però a diferència d’altres vegades els “grocs” no van baixar els braços i van seguir lluitant per intentar capgirar el marcador. Tot i les ocasions que vam disposar no varem ser capaços de empatar el partit i quan en un partit d’aquesta categoria es perdona tant, al final passa factura. Així va ser a falta de pocs segons per acabar la primera cap, el conjunt local va saber aprofitar un rebot al segon pal per marcar el 2-0, resultat amb el qual s’arribava a la mitja part.

A la segona part el Tecnovit Alforja Fs va sortir igual, mossegant cada metre i imposant un ritme molt alt, mentre dominava la possessió de la pilota. Això va ser degut a que el conjunt local va sortir a mantenir el resultat e intentar sortir a la contra, degut a la renta de dos gols. Molta pilota, moltes ocasions però igual que avanç molt poc encert cara a porteria, clarament aquest va ser un dels punts negatius del partit, ja que per la resta el nostre equip va jugar perfecte. Amb aquesta dinàmica s’arribava a falta de 5 minuts quan llavors el nostre “mister” va decidir treure el porter jugador, tot i els intents i les ocasions en un error el Castellbisbal va poder anotar el 3-0, resultat amb el qual arribàvem a falta de 2 minuts. Llavors en una acció individual els arbitres van senyalar la pena màxima, a favor dels Alforgencs, jugada amb la qual vam poder fer el gol d’honor situant el marcador en un 3-1 definitiu.

En termes generals va ser un molt bon partit, on ho vam donar tot, però potser ens vam mereixé més del que el marcador reflecteix. A part d’això felicitar al Castellbisbal per el bon comportament i pel bon partit que van realitzar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara només ens queda seguir treballant, va ser un gran partit!
Felicitats i ànim companys!

Ernestillu ha dit...

"Caer está permitido, levantarse es obligatorio"

Anònim ha dit...

Hola, soy el único jugador lesionado del Castellbisbal que me toco ver ese partidazo desde la grada, y la verdad es que no defraudo para nada, quería felicitaros por el gran partido que hicisteis y que eso permitiera que las 300 personas aprox. que habían entre ellas yo...que disfrutáramos de una tarde de fútbol sala. Animo, estaréis arriba si duda ;-)

Anònim ha dit...

Senyors això no s'acabat, tot el contrari, ara mes que mai hem d'intentar demostrar-nos a nosaltes mateixos que aquest equip està unit, i no ha baixat mai els braços, no crec que ho fem ara.... ens queda tota una segona volta i cada partit és sense cap mena de dubta un premi a continuar gaudint d'un grup irrepetible!!!!.

Som-hi!