dilluns, 28 de febrer del 2011

Tecnovit Alforja Fs 6-2 Sporting Alcalà

Partit corresponent a la 18ª jornada de lliga, on el conjunt tarragoní s’enfrontava al Sporting Alcalà. Un partit més complicat del que podia semblar ja que el conjunt visitant tenia poc a perdre i molt a guanyar, mentre que els alforgencs tenien que guanyar per poder situar-se en les primeres posicions.

Tot i això l’equip no va fallar, va ser capaç d’aconseguir els 3 punts jugant un partit amb intensitat, el qual es va caracteritzar pel domini de la pilota. Aquesta vegada els gols van poder arribar a mesura que l’equip anava madurant les jugades, gols que procedien de jugades col·lectives. La primera part va acabar amb un resultat favorable de 3-0.

La tònica de la segona part va ser similar, pressió del conjunt local per intentar robar la pilota el més ràpid possible, i una vegada disposàvem de l’esfèric, tocar per intentar trobar l’espai. Poc a poc els “grocs” van ser capaços d’anar ampliant el marcador fins a situar-lo en un 5-1. Destacar que el conjunt visitant no va parar de lluitar fins que les forces els van acompanyar. En els minuts finals tant el Tecnovit Alforja FS, com el Sporting Alcalà varen poder arrodonir el marcador situant-lo en un definitiu 6-2.

En termes generals l’equip va estar correcte, recuperant aspectes i sensacions que en els darrers partits havien perdut, i que de ven segur que els hi donarà confiança per poder anar d’aquí a dos setmanes, a la pista d’un vell conegut com és l’Aldea. Un partit molt esperat, de dos equips tarragonins i que de ven segur que no defraudarà a ningú. ¡Espectacle assegurat!