dissabte, 12 de març del 2011

Aldea V.Moreso 10-5 Tecnovit Alforja Fs

Aquesta setmana el Tecnovit Alforja F.S es desplaçava a la difícil pista de l’Aldea, un vell conegut i un rival directe per a la lluita de les primeres posicions, per tant s’esperava un partit intens, dur i de ven segur que bonic.

El partit semblava que començava be pel conjunt alforgenc, ja que en els primers minuts de joc gràcies a un gol de corner, aconseguíem avançar-nos al marcador. Però aquesta vegada la sort no a estat el nostre aliat, fruit d’això i d’un rigorós arbitratge als 5 minuts de partit el conjunt visitant ja tenia 5 faltes acumulades, i posteriorment al minut 12 de partit ens expulsen l’únic porter del que disposàvem (vermella directe). Així doncs l’equip a partir d’ara tenia que jugar els pròxims 28 minuts sense porter, degut aquesta circumstancia l’equip Aldeà en un doble penal i una bona jugada col·lectiva, aconseguia situar el marcador en un 3-1. No obstant gràcies a l’expulsió d’un jugador de l’Aldea (dobla groga), varem aprofitar per aconseguir un resultat més o menys positiu de 3-2.

La segona part començava be una altre vegada pels Alforgencs, ja que en pocs minuts aconseguia empatar el partit, però el fet de jugar sense porter a suposat que els locals quasi en cada jugada aconseguissin marcar un gol, tot i així a falta de 10 minuts el marcador reflectia un 4-4. A partir d’aquí el fet que ens expulsessin un altre jugador, i una sèrie d’errors, han comportat que poc a poc la distància anés fent-se major, i per tant que el partit acabes en un contundent 10-5.

Felicitar a l’Aldea i per part nostre a seguir entrenant, sempre i quan estiguem disposats a lluitar pel que ens mereixem.