dilluns, 25 de febrer del 2013

EL FRED GLAÇA L'ENTITAT

El fred ha passat factura a l'entitat ja que cap dels equips va aconseguir la victòria. Només el sénior A i el menuts de la casa van poder rascar un empat.

Territorial

En el cas del primer equip, el territorial arrenca la segona volta igual que va acabar la primera, amb un empat. Igualada a vuit gols, cosa gens habitual en el conjunt entrenat per Alexis. El resultat denota una situació anormal i es que cal remarcar que el terreny de joc és bastant deplorable ja que a part de ser una pista de patinatge, no hi havia espai per sacar i les mides no són ni de bon troç les que tocarien. No serveix d'escusa ni pretén ser-ho ja que tan uns com altres patien del mateix.

Va ser un partit amb moltes fases d'alts i baixos per ambdós costats, fet que va propiciar fins a 6 capgirades en el marcador. Era un anar i venir continu on a vegades errors d'uns i a vegades encerts d'altres feia que els gols s'anessin succeïnt.

La primera part arrencava amb una mica més de domini visitant que aviat es faria notar amb un gol matiner d'Ernest. Aquesta sensació de control relaxaria els Alforgencs que veurien com els de Ponent aixecarien el resultat amb tres gols. El conjunt Alforgenc tornaria a agafar les regnes i Sergi, Òscar i Ivan establirien el 3 a 4 amb el qual s'arribaria a la mitja part.

La represa iniciava amb l'empat dels de Ponent. Pels visitants, Marc amb un gran partit, refeia amb dues dianes el 4 a 6. Semblava que el partit tornava a entrar en fase de control però ni de bon troç va ser així quan en només 4 minuts van caure un allau de gols locals alguns amb més fortuna que altres. Representava el 8 a 6 i Alexis es veia obligat a aplicar el porter-jugador. Arma que serviria per aconseguir l'igualada en el marcador a mans de Sergi i Gege.

Partit boig del que cal aprendre moltes coses, sobretot l'assignatura pendent dels alts i baixos.
La propera setmana el Sénior A descansaria per la baixa de l'equip JIP Prats de Rei però la Copa Tarragona aprofita per jugar les semifinals, el rival és l'Aldea.

Prebenjamí

Partit molt emocionant i disputat el d'aquest cap de setmana, on els més petits rebien el Vandellòs, equip que a la primera lligueta no va perdre ni un sol punt.

Els Alforgencs, molt motivats, sortirien a pressionar a tota la pista, però seria el Vandellòs qui s'avançaria en el marcador i no va ser fins a l'equador de la primera meitat que Martí xutaria al pal i Aran, molt atent, faria la igualada. I només tres minuts més tard, Martí desfeia l'empat, tot i que acte seguit, empatarien els visitants per mitjà de Josué. Poc després van marcar els mateixos protagonistes, primer els blavencs i a continuació els groc-vermells. Empat a 3 a la mitja part.

Segona part amb la mateixa tònica i els mateixos protagonistes. Pressió molt alta per ambdues parts, però els locals aconseguien treure la pilota controlada on Martí marxaria reiteradament per les bandes. Va ser Josué qui va posar el 3 a 4 pocs minuts després d'haver començat, i Martí, després d'un parell de pals, faria l'empat a 4. Era un intercanvi de jugades que acabarien culminant amb l'empat a falta de 5 minuts pel final.

Els Alforgencs van aconseguir el que cap equip havia fet abans, treure un puntet valiós en front del Vandellòs, resultat que dóna força als petits per seguir treballant i poder classificar-se per disputar la Copa Catalunya.