dilluns, 11 de març del 2013

COPA TARRAGONA SÉNIOR


Setzens de Final  (31/01/2013)
Xardrax FS - Tecnovit Alforja FS "A"
 1 - 4 

Quarts de Final  (17/02/2013)
El Morell - Tecnovit Alforja FS "A"
0-3

Semifinals  (02/03/2013)
Aldea V. Moreso - Tecnovit Alforja FS "A"
2 (5)-2 (4)

El primer equip es queda a les portes de la final després de perdre a la ronda de penals degut a l'empat a 2. Malhauradament, Òscar fallava la cinquena pena màxima quan el partit havia estat força igualat, amb moltes ocasions a banda i banda, i a un ritme força alt.
El partit arrencava amb una errada arbitral, quan el colegiat assenyalava penal una falta de Xavi fora de l'àrea. L'Aldea, per la seva banda, no desaprofitaria l'ocasió. Tot i això, els Alforgencs no abaixarien els braços i ho seguirien intentant. Era un partit amb molt de ritme i fruit d'aquestes arribades, Sergi, pels groguencs, aconseguiria l'igualada abans del descans.
Una segona part encara amb més ritme per intentar adelantar-se ambdós conjunts, propiciava arribades de perill. Va tornar a ser Sergi qui avançaria el conjunt del Baix Camp però tot seguit, l'Aldea igualaria per mitjà d'una falta molt ben executada.
El cara i creu de la tanda de penals va sentenciar un partit on el resultat d'empat a 2 diu molt de com va ser de renyit l'encontre.
L'equip necessita refer-se d'aquesta ensopegada i quina millor forma que guanyant el proper partit de lliga contra el mateix rival. Ànims a tot l'equip i a seguir treballant!