dilluns, 11 de març del 2013

SEGON ASSALT

Territorial

Aquest cap de setmana es produïa el segon assalt entre l'Aldea i l'Alforja. Aquesta vegada, però, no era copa, es tractava de la competició regular, la lliga. Dos equips disposats a mostrar el seu bon nivell i a ficar les coses ben difícils al rival. I la veritat és que no va decepcionar ja que es va poder veure bon futbol sala amb gols per banda i banda, i una igualtat que va acabar reflectint-se en el marcador.

La primera part va ser més dominada pel conjunt visitant, que amb més possessió de pilota aconseguia crear més perill que els Aldeans. En una bona triangulació, l'equip groguenc aconseguia materialitzar mitjançant Òscar. El perill era constant, i Sergi i Ivan desaprofitaven uns u contra u amb el porter. Ivan també estavellaria una pilota al pal després d'una bona jugada. Defensivament, l'Alforja va estar ben col·locat i semblava tindre presa la mida a l'Aldea que no va ficar en seriosos problemes a Cristian. Resultat curt al qual s'arribava a la mitja part i que deixava el partit molt obert.

A la segona meitat canvi de papers, un Aldea més volcat i un Alforja més conservador o defensiu. Ara, les jugades de perill eren més numeroses per l'Aldea tot i que seria altra vegada el conjunt visitant qui s'avançaria després d'un rebot a xut de Marc. Per mala sort de l'Alforja, els àrbitres no van veure dos penals ni tampoc unes mans fora de l'àrea del porter del conjunt local, cosa que hauria ajudat a poder sentenciar l'encontre. I aleshores, capgirada de la situació quan Josep de l'Aldea s'emportava un rebot i amb un fort xut marcava pels seus i tornaven a estar dintre del partit. Tot seguit van voler aplicar el porter jugador i només a la primera jugada ja van poder culminar una jugada amb una mica de fortuna. Després d'això, l'Alforja va poder controlar l'atac local.

Felicitar l'Aldea pel nivell alt que sempre tenen i l'esportivitat entre els dos clubs.
I l'Alforja a intentar capgirar aquesta ratxa d'empats que el treball s'està fent bé.

Propera jornada a casa contra l'Alcarràs, el qual sempre fica les coses molt difícils.