dilluns, 3 de juny del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS "A" vs MASSALCOREIG (7 - 4)

Partit on hi havia en joc més de tres punts per ambdues bandes. Els de la franja venien a disputar una final degut a la situació en la que es troben (al límit de la salvació on tot està obert, encara) i els locals necessitaven guanyar per assegurar-se la tercera plaça.

El partit va començar, i podríem dir que gairebé tota la primera meitat, amb un atac constant dels arago-segrians que veurien com després de pals, de varis u contra u amb el porter i ocasions fallades un marcador favorable però curt, 0 a 1. Els locals, especulant en atac, no acabaven jugades i això donava vida al rival.

La segona part arrancava amb 5 minuts iguals o pitjors que la primera per part dels Alforgencs que quedarien descol·locats amb dues dianes. Representava el 0 a 3, i a partir d'aleshores canvi de mentalitat a les files grogues que es van volcar a l'atac. Amb una mica de fortuna en un xut, dues dianes d'en Sergi i una bona triangulació d'Òscar amb Ruben, amb 10 minuts l'Alforja va saber capgirar el marcador. Era el 4-3 que ningú s'esperava i que la grada celebrava quan el Torrente va establir l'igualada en un xut on Xavi no podria fer-hi gaire per culpa d'un rebot en un defensa. Acte seguit, Sergi, Ivan i Ernest van ser els encarregats de tornar a capgirar el marcador establint el definitiu 7-4 mentre els visitants feien el porter jugador que els va sentenciar.

Molt bon partit del Torrente a qui esperem que tingui sort en aquestes dues últimes jornades.

L'Alforja va tornar a mostrar la cara dolenta d'aquests alts i baixos que ha tingut durant tota la temporada amb la sort de tindre la capacitat de resposta per aconseguir tres punts més que li donen matemàticament la tercera plaça a falta de dues jornades que són molt importants.