dilluns, 8 d’octubre del 2007

ALFORJA FS - INMACULADA U.D. (6 - 3)

Primer partit jugat el dissabte 6 d'Ocutbre el coliseo Municipal d'Alforja. Hora: 12:00
Després del primer entrenament el pavelló el passat dijous, (degut a la festa major de St Miquel), tothom tenia la mirada el debut a casa de l'entitat Alforja FS.
És notaven les ganes de comença, ja que el previ escalfament sentia una motivació general que em feia agafar confiança alhora d'afrontar el partit.

Resum del Partit:
El Myster, prenía la desició de treure l'equip titular amb els 4 veterans (Oriol Saludes, Jordi Besora, Gerard Gual, Pere Jordi Estivill), per poder aguantar bé els primers minuts del partit i poder analitzar les virtuts i les mancanses del equip rival;
Just començar, el minut 6 del partit, en una entrada per banda esquerra de l'Inmaculada arribava el primer gol; un ford cop vista la desició presa de bon principi; (collons quina vista)
Pero el nostre equip no va perdre els nervis, i va comença a fer-se l'amo del partit tot i les arribades de contracop que feien patir un malt pitjor. Faltant 3 minuts pel final de la primera part, és pren la desició de presionar el equip rival, els seus rostres relfexaven el cansament acumulat a consequència del alt ritme del partit, (doneu gracies el fart de correr de la pretemporada), a partir d'aquell instant dues jugades consecutives acabades satisfectoriament feren que acabes la primera part en un 2 a 1. (S'havia treballat molt i el més dificil ja estava fet).
Segona part:
Els 10 primers minuts vàrem fer un joc col.lectiu francament vistós per la grada, on el joc ràpid i els moviments de tots els jugadors provocaren que el marcador visualitzes un 5 a 1. Podem dir que varem ser superiors, tothom pensava que aquell partit estava acabat i amb golejada.
Però mes lluny d'això, en vam relaxar i l'Inmaculada va estirar les linies, veient que el resultat li era tan desfavorable, varem començar a tenir problemes alhora de treure la pilota i ens van remontar fins el 5 a 3; a partir d'aquell moment faltant 3 minuts, el partit estava controlat, pero començaven aflorar els nervis degut a la reacció visitant.
El minut 38 de partit marcavem el 6 a 3 definitiu, aquest donava la tranquilitat tant a la grada com a l'equip.

Bon partit dels locals, ara a pensar amb el Pradell, equip molt complicat.


PJ

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Prepareu-vos perque el Pradell ho passareu malament.

Ernestillu ha dit...

Si es que...les joves promeses apreten de tal manera que faran penjar les botes als "veteranus",vamos ekipooo,que això només ha fet que començar!!

osete ha dit...

Pradellencs prepareuvos k Alforja f.s te lartilleria apunt de cano jajaja animss.

Elvis Trempo ha dit...

Bon inici de lliga...pro sempre desde la humiltat i el treball, sobretot treball. jaja.

i el primer sopa oficial???

proposu a les 3 victories..