dilluns, 20 d’octubre del 2008

ALFORJA FS - MORA D'EBRE (4 - 1)

L'equip Alforgenc es va estrenar a casa amb una victòria treballada per 4 a 1 contra un Mora d'Ebre que no va ficar les coses fàcils, sobretot amb l'actuació del seu porter.

La primera part va ser un anar i vindre d'ambdós equips sense materialitzar les jugades. L'Alforja semblava dominar més la pilota però el ritme no era gaire elevat fet que propiciava que l'equip contrari estigués totalment aculat al seu camp i dificultava l'entrada dels locals. John, per part dels locals va ser qui va dur més perill davant la porteria defensada pels morencs qui va disposar de vàries ocacions per avançar-se però la bona actuació del seu porter va deixar a zero el marcador de mitja part.

A la represa, l'Alforja va canviar el tarannà de la primera part amb un joc més ràpid i encara que en algunes fases d'aquests segons vint minuts el partit anava una mica boig, aquest fet va beneficiar als locals quan Quim Osete va aprofitar una jugada en la qual es quedava sol amb l'últim defensor i girant-se a la mitja volta aconseguia el que seria el primer gol dels Alforgencs. Tot seguit, repetia jugada apuntant-se el seu segon particular. Els visitants no donaven el partit per perdut i un fort xut a l'escaire de la porteria defensada per Alexis va donar un primer avís que poc després arribaria en forma de gol. Perla, amb un xut col·locat en una falta al límit de l'àrea introduïa l'esfèrica a la porteria del Mora i donava una certa tranquil·litat amb el 3 a 1 a favor. A falta de 2 minuts els locals es quedaven amb un home menys amb l'expulsió per doble amonestació d'Oriol i els visitants aprofitaren per apretar en aquesta fase final. Però va ser el local Òscar qui amb un xut des de propi camp i veient el porter avançat ficava el definitiu 4 a 1 al marcador.

Resultat que reflexa un partit treballat i que confirma la bona martxa del grup alforgenc en aquest inici de lliga, que ja suma la tercera victòria reafirmant-se a les primeres posicions.