dilluns, 27 d’octubre del 2008

FINCAS LEGNA - ALFORJA FS (4 - 5)

Pels amants del futbol sala aquest era un dels partits de la jornada on es produïa un "duelo de titanes". Dos dels equips que lluitaran per estar a la zona alta de la classificació. Senyores i senyors, dissabte 25 d'Octubre, a les 17.30h es va poder veure una exhibició de futbol sala al feu de l'equip Reusenc (pavelló de la Canonja). Tots dos equips sabíen que en aquests encontres és molt important sumar punts i així van sortir a la pista a demostrar-ho. Resultat final, un 4 a 5 pels Alforgencs que van haver de suar per poder enmarcar un gran joc desenvolupat durant tot el partit.

Primera part, 5 minuts, i el marcador ja reflexaja un 2 als locals. Alforja havia encaixat dues dianes a mercè de dues arribades on la defensa es va veure sorpresa. No semblava lògic que l'equip menys golejat de la categoria es deixés marcar tan fàcilment i és que si una cosa bona tenen és que una bona defensa comença amb un bon atac i només un minut a l'entrada de David, aquest aconseguia reduir la diferència. El joc, la possessió i el ritme eren clarament de color blau i és que Alforja se sentia molt còmode en una pista que no serà gens fàcil pels equips. Tan era així que el porter dels Reusencs no feia res més que treure pilotes. Semblava que era el seu dia i permetia arribar al descans amb ventatge pel Legna.

Una segona part vibrant va oferir al públic 6 gols on es va poder veure primer una remuntada de l'Alforja i després els ganxets empataven en dues ocasions el partit. Semblava que l'àrbitre vulgués ser el protagonista amb faltes i targetes que només ell veia però el bon joc d'amdós equips va passar per damunt del col·legiat. Si cal remarcar l'actuació d'algú dins la pista, aquesta sense dubte no passa per l'àrbitre sinò pel destapat Gerard Gual qui va tindre una tarda pletòrica apuntant-se dos grans gols marca de la casa i on es va poder veure el canvi d'estratègia d'una part a l'altre, fet que demostra que els alforgencs s'estan aprenent la teoria que el seu mister els hi està inculcant. El jove Ruben inaugurava el seu compte particular donant l'aventatge als seus quan feia el 3 - 4. A pocs minuts del final, Alexis no va poder fer res contra el fort xut de doble penalti que va permetre al Legna establir el 4 a 4. Ruben, qui està duent part de l'atac Alforgenc, agafava la pilota dins l'àrea i girant-se rodejat de contraris anotava un gol importantíssim que donaria la victòria als seus.

Concloent, partit que deixa tocat un Legna que amb un partit menys es veu a meitat de taula i en canvi, situa l'Alforja al cap damunt de la classificació després de cinc jornades de lliga, quatre de les quals a domicili. Sense dubte, els de poble han apretat l'accelerador i si volen fer una bona campanya aquest ha de ser el ritme que haurien de portar. Val a dir, també, que les lligues les guanyen els equips més regulars, per tant, des d'aqui aprofitem per dir que esperem que aquest partit sigui un dels primers de molts més.